€ 99,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

1

n.b • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De beste voorbereiding op de Doorstroomtoets

  Dit pakket bestaat uit de volgende Oefenboeken voor de Doorstroomtoets van groep 8: - Het dikke Doorstroomtoets Oefenboek - Doorstroomtoets Rekenen (1) - Doorstroomtoets Begrijpend lezen (1)

  De Doorstroomtoets van Leerling in Beeld (Cito) is een belangrijk meetmoment op de basisschool. De score op de Doorstroomtoets is niet bepalend voor jouw schooladvies, maar het is wel fijn om een resultaat te behalen dat past bij jouw capaciteiten en vaardigheden. Daarom is het belangrijk dat je vol vertrouwen aan de Doorstroomtoets begint en weet wat voor type vragen je kunt verwachten.

  QR-codes
  Via de QR-codes in deze Oefenboeken kun je digitaal aanvullend materiaal bekijken, zoals uitlegvideo’s. Ook kun je digitaal audio-ondersteuning vinden, waar alle vragen uit de Oefenboeken worden voorgelezen. Dit maakt deze Oefenboeken zeer geschikt als toetsvoorbereiding voor de Doorstroomtoets.

  Goed en verantwoord oefenen
  Je oefent goed en verantwoord met alle toetsonderdelen van Leerling in Beeld (Cito). In deze Oefenboeken komen de rekendomeinen, taaldomeinen en bijbehorende subdomeinen uitgebreid aanbod. De vragen vormen een mix van open en meerkeuzevragen en zijn variërend in moeilijkheid. Voor Lezen en Taalverzorging lopen de vragen van
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : Junior Einstein BV
  ISBN : 9789493218659
  Datum publicatie : 09-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 99,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen