€ 18,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

10 Duistere verhalen voor het slapengaan

Jorgen Eijt • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze bundel bevat tien verhalen met als rode draad wraak, ons destructieve verlangen naar rechtvaardigheid wanneer anderen ons iets vreselijks aandoen.De snelle, sensorische stijl van de auteur maakt van ieder verhaal een page turner.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 127
  Uitgeverij : Being Agile
  ISBN : 9789090336886
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  1)
  Drie jaar geleden: een verhaal over een overspelige tandarts uit Bloemendaal wiens leven na een weekendje Barcelona op duistere wijze verandert.
  2)
  De Koffieplantage: een duister verhaal over een Nederlandse koffieboer die zijn geluk beproefd in het verre Colombia maar overvallen wordt door een terroristische bende.
  3)
  De vergeetachtige Meneer Aerdenhof: een mysterieus verhaal over de deftige, gepensioneerde patholoog Aerdenhof die een milde vorm van Alzheimer heeft en ook nog een jonge vrouw.
  4)
  Arme ik: het wonderbaarlijke verhaal van een man die altijd ongelukkig is tot het moment dat hij het licht ziet ... of niet?
  5)
  Een geschenk van God: Eva ziet na jaren van mishandeling eindelijk een uitweg door de toevallige ontmoeting met een jongeman die haar leven voorgoed zal veranderen.
  6)
  De Grote Stap Achteruit: de grootste massamoordenaar uit de 20ste eeuw Mao Zedong getuigd eindelijk spijt nu hij beland is in in de hel. Maar of hem dit gaat helpen?
  7)
  Il Capitano: jarenlange opgebouwde jaloezie tussen twee zussen ontploft op het Gardameer met een duistere afloop. Is 'mooier zijn' een rechtvaardiging voor geweld?
  8)
  De wetenschapper met stijve kaken: Justin Green, de 'coming man' binnen de Klimaatwetenschappen, wil zijn rivaal uitschakelen door hem te vergiftigen. Maar dan neemt het lot een onheilspellende wending.
  9)
  Giorgo Scivoloso: Scivoloso koopt goedkope spulletjes van oude vrouwtjes en verkoopt deze tegen hoge prijzen. Vandaag bezoekt hij een oude dame van wie hij een Middeleeuwse kandelaar aftroggelt en hij denkt dat hij hiermee miljonair zal worden. Maar hij heeft nog een tweede afspraak staan in zijn agenda ...
  10)
  De Zwarte Sinterklaas: een hilarisch, futuristisch verhaal over een Nederland waar het niet langer uitmaakt wat je zegt maar wie iets zegt. Het 'Ministerie van foute ideeën' kijkt over iedere schouder mee.

  Het boek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen met levenservaring
 • Reviews (8,8 uit 6 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  10-10-2020
  Geweldig!
  Mooi boek, spannend, leerzaam en soms gemeen.

     Geen enkel verhaal saai
     Mooie stijl

  Geplaatst door uit Breda , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  09-10-2020
  Kort bondig en zeer spannend
  Waren heerlijke spannende verhalen in 2dagen uit gelezen ik had het voorrecht om het te mogen winnen, zeer een aanrader goed geschreven


  Geplaatst door uit Noord Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  09-10-2020
  Geweldige verhalen!
  Ik heb dit boek snel en met heel veel plezier gelezen. Ik ben ook erg benieuwd naar het tweede boek. De schrijfstel en de variatie in onderwerpen zijn indrukwekkend. Ook leuk dat iemand eindelijk de spot durft drijven met een klimaatwetenschapper.

     Ieder verhaal is spannend
     Variatie aan onderwerpen

  Geplaatst door uit Heerlen , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-10-2020
  Top, aanrader!
  Leuk en interessant boek. Ik denk dat in 1 uur er door heen was. Erg onderhoudend, spannend en creatief. Ik heb het doorgestuurd naar een vriend van mij.

     Snel en geen woord te veel
     Duistere verhalen met leuke twist

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  05-10-2020
  Wat een geweldig boek!
  Eindelijk weer eens een orginele verhalenbundel met suspense, een leuke twist met een mooie mix naar de realiteit. Ik heb zelfs nieuwe dingen geleerd over Maoistische China die ik nog niet wist. Sommige verhalen lijken op de stijl van Roald Dahl. Een echte aanrader!

     Echte page turner
     Alle tien verhalen zijn origineel

  Geplaatst door uit Leeuwarden , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  05-10-2020
  10 Duistere verhalen voor het slapengaan
  Wat een origineel en prachtige boek van deze debuterende schrijver! Ik heb het met veel plezier gelezen en het was inderdaad een page turner! Het zijn 10 verschillende verhalen met interessante personages op verschillende plaatsen in de wereld die vreselijke en soms hilarische dingen doen. Ook zitten er in de meeste verhalen een verscholen boodschap waarvan sommige actueel zijn of tot onze geschiedenis behoren zoals de klimaatverandering, de zwarte bietendiscussie en de gruweldaden van Mao Zedong.

     Mooie en beeldende schrijfstijl
     Originele verhalen
     Helaas te kort!

  Geplaatst door uit Doetinchem , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Fragment uit De koffieplantage:

Ben je bekend met de verschillen tussen Latina's en West-Europese vrouwen?'
Eduard bloosde een beetje.
'Wel, ze staan bekend als heet, laat ik het zo zeggen, toch?'
Ik lachte.
'Muy caliente. Je hebt helemaal gelijk. Dat is het stereo-type beeld, en ik kan niet praten voor andere latina's maar met haar was het altijd feest in bed. Maar dat is natuurlijk niet het enige verschil. Het belangrijkste verschil is, en het klinkt misschien tegenstrijdig, dat latina's zeer zelfstandig zijn maar tegelijkertijd ook zeer aanhankelijk. Ik denk dat dit voor mannen een onweerstaanbare aantrekkingskracht is. Ze hebben daar ook twee prachtige woorden voor in Colombia: Independiente en Cariñoso. Zij voelen feilloos aan wanneer een man zijn vrijheid nodig heeft en wanneer aandacht. En daardoor zijn mannen weer bereid om de aandacht te geven die een latina nodig heeft om te kunnen bloeien. Dit heeft onze relatie altijd fris en interessant gehouden.' ×
SERVICE
Contact
 
Vragen