Niet leverbaar

×

€ 212,55


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2021

n.b • Boek • paperback

 • Samenvatting
  [[ Dit boekje kan alleen worden besteld via bouwkosten@igg.nl ]] De Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten. De referentiegebouwen in het boekje geven een indicatie van de onderhouds- en herbouwkosten van het gebouw. Daarbij heeft de redactie aannames gedaan met betrekking tot de samenstelling, afmetingen en vormfactoren van het gebouw. Het is van belang dat u deze aannames aanpast naar de voor u geldige situatie. Daarvoor is een online applicatie beschikbaar: www.exploitatiewijzer.nl. In deze applicatie kunt u van ieder gebouw de parameters instellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open-dichtverhouding van de gevel. Elke element begroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw. Bij uw abonnement op Vastgoed Exploitatiewijzer hoort toegang tot de Basic-versie van de www.exploitatiewijzer.nl. Voor aanvullende functionaliteiten, zoals het aanpassen van details en een volledige rapportage, kunt u zich abonneren op de Exploitatiewijzer Pro. Voor meer informatie over de voordelen van Vastgoed Exploitatiewijzer Pro kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 850 130 471.

  Nieuwe uitgever: Bouwkosten.nl BV ---- [[ Dit boekje kan alleen worden besteld via bouwkosten@igg.nl ]] De Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten. Negen categorie├źn gebouwen met in totaal ruim 110 gebouwtypen zijn voorzien van een kleurenfoto, een beknopte omschrijving en alle relevante gegevens. Ieder gebouw is voorzien van complete begrotingen voor onderhoudskosten (zowel preventief als correctief onderhoud), vervangingskosten voor tussentijdse vervangingen en herbouwkosten. De gegevens zijn gebaseerd op de uitgebreide kostendatabase van Bouwkosten.nl BV, onderdeel van IGG Bouwmedia BV. Zo heeft u gegarandeerd de meest actuele marktconforme data. De referentiegebouwen in het boekje geven een indicatie van de onderhouds- en herbouwkosten van het gebouw. Daarbij heeft de redactie aannames gedaan met betrekking tot de samen stelling, afmetingen en vormfactoren van het gebouw. Het is van belang dat u deze aannames aanpast naar de voor u geldige situatie. Daarvoor is een online applicatie beschikbaar: www.exploitatiewijzer.nl. In deze applicatie kunt u van ieder gebouw de parameters instellen zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook bijvoorbeeld de open-dichtverhouding van de gevel. Elke element begroting is aan te passen aan de uitvoeringsvariant van het gebouw. Bij uw abonnement op Vastgoed Exploitatiewijzer hoort toegang tot de Basic-versie van de www.exploitatiewijzer.nl. Voor aanvullende functionaliteiten, zoals het aanpassen van details en een volledige rapportage, kunt u zich abonneren op de Exploitatiewijzer Pro. Wij updaten de data die ten grondslag ligt aan het boekje Vastgoed Exploitatiewijzer voortdurend. Daardoor kan het mogelijk zijn dat in de loop der tijd de bedragen in de gedrukte uitgave gaan verschillen t.o.v. de online versie. Voor meer informatie over de voordelen van Vastgoed Exploitatiewijzer Pro kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 850 130 471.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 107mm x 212mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789493196445
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  Inleiding Toelichting en condities Woningen Garages en parkeergarages Kantoorgebouwen Bedrijfsgebouwen Bedrijfshallen Gebouwen voor educatie Gebouwen voor sport en recreatie Zorggebouwen Speciale gebouwen Winkels Onderhoudskosten bouwdelen Gemeentelijke belastingen Waterschapslasten Opstalverzekering Beheerkosten Kosten koper
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 212,55

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen