Niet leverbaar

×

€ 385,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2022

n.b • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kosten aanleg kleinschalig groen is een online abonnement op de calculatiesoftware op www.gwwkosten.nl. Naast toegang tot deze online ontvangt u ieder jaar het boek Kosten aanleg kleinschalig groen. Kosten aanleg kleinschalig groen richt zich op de aanleg van tuinen met een oppervlakte tot circa 1.000 m2, waar calculatiegegevens onder de aandacht worden gebracht in de vorm van normstelling met daarbij de desbetreffende kosteninformatie.

  ** Nieuwe uitgever: Bouwkosten.nl BV --- Voor bestelling, stuur een e-mail naar bouwkosten@igg.nl ** Het onderdeel Kosten aanleg kleinschalig groen richt zich op de aanleg van tuinen met een oppervlakte tot circa 1.000 m², waar calculatiegegevens onder de aandacht worden gebracht in de vorm van normstelling met daarbij de desbetreffende kosteninformatie. De data is naadloos te gebruiken in combinatie met de online calculatiesoftware op www.gwwkosten.nl waarmee u snel calculaties en offertes kunt maken. Dit boek behoort bij een online-abonnement en is een unieke uitgave in de branche, onder andere tot stand gekomen door in formatiebronnen uit de praktijk. Er worden niet alleen specifieke hovenierswerkzaamheden behandeld zoals grondwerk, planten en gazonaanleg, maar ook onderwerpen als verhardingen, riolering en drainage. Kortom, een dwarsdoorsnede uit de dagelijkse praktijk van de hovenier. Met deze informatie is het mogelijk gedetailleerde calculaties/ramingen van tuinen te maken op kostprijsniveau. Gedetailleerde gegevens zijn van groot belang om een juist en volledig kostenoverzicht te verkrijgen, die bovendien een juiste werkplanning mogelijk maakt. Met deze gegevens kunt u aangeboden prijzen ook toetsen en bovendien kan men alternatieven snel met elkaar vergelijken. Jaarlijks worden de prijzen geactualiseerd en wordt de informatie uitgebreid met nieuwe gegevens uit de markt. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor gegevens die door de branche te gebruiken zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789493196575
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  TABELLEN EN SPECIFICATIES 22 Grondwerken 23 Drainage 24 Sleuf- en sleufloze technieken 25 Rioleringen 26 Kabelwerk 42 Betonconstructies 51 Groenvoorzieningen 63 Terreininrichting 80 Funderingslagen 83 Elementenverhardingen VAKINFORMATIETABELLEN Indirecte projectvoorzieningen Ruwbouw Terrein MATERIEELTABELLEN 21 Bemalingen 61 Werk algemene aard PRIJZENREGISTER Materiaalprijzen Materieelprijzen Onderaannemerprijzen
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 385,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen