€ 250,70


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2024

IGG Bouweconomie • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De Vastgoed Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten. Negen categorieën met in totaal ruim 100 gebouwtypen zijn voorzien van een kleurenfoto, een beknopte omschrijving en alle relevante gegevens.

  Ieder gebouw is voorzien van complete begrotingen voor onderhoudskosten (zowel preventief als correctief onderhoud), vervangingskosten voor tussentijdse vervangingen en herbouwkosten. De gegevens zijn gebaseerd op de uitgebreide kostendatabase van het product Bouwkosten, onderdeel van Bouwkosten.nl BV. Zo heeft u gegarandeerd de meest actuele marktconforme data. De vermelde bedragen zijn gebaseerd op een stabiele markt. Onvoorziene prijsstijgingen, veroorzaakt door marktwerking (onvoorspelbare schommelingen in vraag en aanbod op de markt zoals een tekort aan materiaal of arbeidskracht) en externe factoren (onverwachte gebeurtenissen zoals een pandemie of oorlog) zijn niet inbegrepen. De referentiegebouwen in het boekje geven een indicatie van de onderhouds- en herbouwkosten van het gebouw. Daarbij heeft de redactie aannames gedaan met betrekking tot de samenstelling, afmetingen en vormfactoren van het gebouw. Het is van belang dat u deze aannames aanpast naar de voor u geldende situatie. Daarvoor is een online applicatie beschikbaar: www.exploitatiewijzer.nl in de Basisversie (gratis bij aankoop van dit zakboekje) en Pro-versie (apart abonnement). Met deze applicatie kunt u van een gebouw de parameters instellen zoals de lengte, breedte, hoogte en de open-dichtverhouding van de gevel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Pro-versie via telefoonnummer +31 (0)85 0130 471 of kijk op https://shop.bouwkosten.nl/. Wij updaten continue de data die ten grondslag ligt aan het boekje Vastgoed Exploitatiewijzer voortdurend. Daardoor kan het mogelijk zijn dat in de loop der tijd de bedragen in de gedrukte uitgave gaan verschillen t.o.v. de online versie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 107mm x 212mm
  Aantal pagina's : 182
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789493312425
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  Inleiding Toelichting en condities Woningen Garages en parkeergarages Kantoorgebouwen Bedrijfsgebouwen Bedrijfshallen Gebouwen voor educatie Gebouwen voor sport en recreatie Zorggebouwen Speciale gebouwen Winkels Opstalverzekering Beheerkosten Kosten koper
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 250,70

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen