€ 347,71


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2024

IGG bouweconomie BV • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De peildatum van dit boekje is maart 2024. Dit boekje is ingedeeld in 12 hoofdstukken en bevat kosten van onderhoudsschilderwerk van gebouwonderdelen en bevat kosten van zowel één schilderbeurt als een volledige beurt.

  De peildatum van dit boekje is maart 2024. Dit zakboekje bevat kosten van onderhoudsschilderwerk van veel verschillende onderdelen van een gebouw. Deze kosten zijn opgebouwd tot een totaalbedrag van het schilderwerk. We hebben voor u de kosten van zowel één schilderbeurt als die van een volledige beurt uitgewerkt, gebaseerd op veel-voorkomende woningen en gebouwen. Hiermee kunt u snel en eenvoudig de schilderkosten voor uw eigen situatie bepalen. De totaalbedragen betreffen het buitenschilderwerk van het gehele gebouw, tenzij anders bij de tabel is aangegeven. De informatie is in 12 hoofdstukken ingedeeld. De eerste acht hoofdstukken bevatten de schilderkosten van het complete buitenschilderwerk van verschillende soorten gebouwen. Deze hoofdstukken geven informatie over het te schilderen gebouw, waarbij elke bladzijde dezelfde opzet en indeling heeft. In het negende hoofdstuk 'Bouwdeelprijzen schilderwerk' vindt u kostentabellen over onderhoud buitenschilderwerk van de verschillende gebouwonderdelen uitgewerkt met diverse soorten verf. Het hoofdstuk 'Materiaalprijzen verven' geeft een prijzenoverzicht van verschillende verfsoorten. Het daaropvolgende hoofdstuk 'Klimmaterieel' geeft informatie over huurprijzen van en aandachtspunten voor een aantal veelvoorkomende hoogwerkers. Tot slot vindt u nog een overzicht met adressen en gegevens van bedrijven die hun medewerking hebben verleend aan het samenstellen van dit boekje.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 106mm x 212mm
  Aantal pagina's : 258
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789493312487
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  Toelichting Laagbouwwoningen Hoogbouwwoningen Woning met kantoor- of bedrijfsruimte Kantoren en bedrijfsgebouwen Sport- en recreatiegebouwen Gebouwen voor gezondheid en zorg Schoolgebouwen Multifunctionele gebouwen Bouwdeelprijzen schilderwerk Materiaalprijzen schilderwerk Klimmaterieel Adressen
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 347,71

niet beschikbaar

niet beschikbaar5-6 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen