€ 18,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 8,95

365 originele doch eenvoudige recepten (budget)

zwart-wit

Georgette Lekens • Boek • paperback

  • Samenvatting

    [ Zwart-Wit-editie (er is ook een kleur-editie, klik hier, http://www.boekenbestellen.nl/boek/365-originele-doch-eenvoudige-recepten/5670) ]

    Ik ben Georgette Lekens oftewel Gette, geboren in 1945 en woon in Lanklaar-Dilsen in het Belgische Limburg.

    Ik ben graag creatief bezig, vandaar dat ik verschillende hobby's heb. De voornaamste zijn koken, bloemschikken en keramiek.

    Originele recepten moeten niet moeilijk zijn, je moet geen chefkok zijn om heerlijke gerechten te presenteren. Daarom publiceer ik deze recepten ook online op www.gette.org.

    Met meer dan 100.000 unieke bezoekers per jaar leek het tijd om een selectie van recepten ook op papier uit te geven. Dankzij het print-on-demand principe van Pumbo is dit ook mogelijk.

    Met enige fierheid presenteer ik je dan ook mijn kookboek,
    of beter, ons kookboek.

    Veel plezier ermee en eet smakelijk !

    Gette

  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 430
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 12-2012
  • Inhoudsopgave
    Voorgerechten & hapjes
      Soepen
      Vegetarische gerechten
      Aardappelgerechten
      Vis
      Vlees
      Groenten
      Wild
      Sauzen
      Pizza & pasta of deegwaren
      Quiches
      Eenpansgerechten
      Fruit
      Nagerechten
      Gebak
      Diepvriezen en bewaren
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 18,95

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

 

V I T E L L O    T O N A T O

 

INGREDIENTEN

Vlees: 600 g kalfsgebraad 30 g boter peper. zout Saus : 1 blik tonijn in eigen nat 3 el mayonaise 2 ansjovisfiets 2 el kappertjes Afwerking: 1 el kappertjes Sla. witloof. schijfje citroen. enz. Ciabatta of stokbrood     BEREIDINGSWIJZE     Vlees: Het kalfsvlees in de boter aanbraden, kruiden, een weinig water toevoegen en gaar laten stoven. Het vlees laten afkoelen. Het vlees dwars op de draad in dunne plakken snijden. Saus: Tonijn, ansjovis, kappertjes en mayonaise mengen en met de staafmixer fijn maken Voeg het tonijnvocht geheel of gedeeltelijk toe zodat je een dikvloeibare saus bekomt. Afwerking: Het vlees op een schotel schikken en bedekken met de saus. Dek af met folie en plaats de schotel enkele uren in de koelkast, zodat de smaak kan intrekken. Bestrooi de saus met de kappertjes en werk af met sla. Opdienen met ciabatta ×
SERVICE
Contact
 
Vragen