€ 10,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

500 oosterse gerechten

• Boek • hardback

  • Samenvatting
    De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

    - Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
    - Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
    - U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
    - In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 158mm x 158mm
    Aantal pagina's : 288
    Uitgeverij : Veltman Uitgevers B.V.
    ISBN : 9789048302673
    Datum publicatie : 10-2010
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen