€ 41,10


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Aafje Heynis Priesteres in haar vak

M. Klunder • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Aafje Heynis, een legendarische naam voor allen die van de zangkunst houden! Voor de ouderen een kostbare, onvergetelijke herinnering; voor de jongere generatie een openbaring en een lichtend voorbeeld.

  Incl. muziek-CD met unieke nog niet eerder uitgebrachte radio-opnamen uit haar glorietijd, die onlangs werden teruggevonden in de omroeparchieven. Met volksliedjes en liederen uit de 19e en 20e eeuw, begeleid door Felix de Nobel, oprichter van het Nederlands Kamerkoor.

  Dit boek bevat een schat aan informatie over Nederlands beroemdste altzangeres, Aafje Heynis. Naast een schets van haar leven en persoonlijkheid treft u een beeld aan van haar kunstenaarschap en interpretatiekunst vanuit musicologisch oogpunt bezien.

  Vervolgens halen een groot aantal collega's en leerlingen herinneringen op aan hun samenwerking en/of vriendschappelijk contact met Aafje. Hun zeer persoonlijke ontboezemingen vormen samen een genuanceerd en levendig portret in mozaïek van de geliefde zangeres.
  Aafje komt ook zelf aan het woord in een kleine bloemlezing van interviews, waartin zij zich op ontroerende en onthullende wijze uitspreekt over haar kunst en haar leven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 226mm
  Aantal pagina's : 223
  Uitgeverij : Cyclus-Garant
  ISBN : 9789085750260
  Datum publicatie : 11-2008
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 41,10

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen