€ 30,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Aan weerszijden

Peggy van der Leeuw • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Alle verhalen in deze bundel vinden hun oorsprong in gebeurtenissen uit het leven van de auteur. In het eerste verhaal valt de ik figuur zelfs letterlijk samen met de persoon van de schrijfster. Toch dient het autobiografisch materiaal niets anders dan het weergeven van een wijze van beleven, waarbij het uithouden van het spanningsveld tussen de tegendelen in het bestaan centraal staat.
  In elk verhaal is sprake van gelijktijdigheid tussen hier en daar, tussen heden en verleden, tussen binnenwereld en buitenwereld. Een gelijktijdigheid die dikwijls als verwarrend wordt ervaren en het evenwicht dreigt te verstoren.
  Houvast biedt dan een schrijven waarin gezocht wordt naar de juiste verhouding tussen het particuliere, subjectieve leven en het objectieve leven van daarbuiten. Scherpe observaties in zorgvuldig afgewogen woorden bieden tegenwicht aan ontregelende emoties en het weergeven van het waargenomene blijft bij uitstek de mogelijkheid om naast de zwaarte de lichtheid te ervaren.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 165mm x 230mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Boiten boekprojecten
  ISBN : 9789083189413
  Datum publicatie : 07-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (10 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  11-09-2022
  Mooi diepzinnig boek
  Peggy van der Leeuw is een begenadigd auteur die de zwaarte van het leven licht kan maken. Het boek is zeer de moeite waard om te lezen.


  Geplaatst door uit Haarlem , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  25-08-2022
  Aan Weerszijden, auteur Peggy van der Leeuw
  wat de inhoud betreft: vloeiende schrijfstijl; geen enkele handeling is zinloos; alles krijgt duiding. De auteur beschikt over grenzeloos inbeeldingsvermogen en een diep gevoelsleven waardoor haar verhalen diepte en kleur krijgen. Dit wat betreft de inhoud. Wat het uiterlijk van het boek betreft: de 'gouden' bladzijden tussen de verhalen: prachtig net als de foto op het omslag.


  Geplaatst door uit Amsterdam
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 30,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen