Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 42,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Acceptance and Commitment Therapy bij kinderen en jongeren
  Acceptance and Commitment Therapy bij kinderen en jongeren (ePUB)

Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren

Janneke de Heus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Enige boek op de markt wat ACT toepast bij kinderen en jongerenAanvulling op bestaande literatuurWerkboek met boordevol oefening en metaforen om ACT te gebruiken in de behandeling van kinderen en/of jongerenDynamisch werkboek dat gebruikt kan worden als 'kaartenbak' zonder vaststaande volgorde - dit geeft flexibiliteit voor de therapeut tijdens de behandeling


  Acceptatie en Commitment Therapie bij kinderen en jongeren is een dynamisch werkboek, waarbij alle elementen/vaardigheden voor psychologische flexibiliteit aanwezig zijn, maar waar de volgorde minder vast staat. Het werkboek wordt gebruikt als  een soort kaartenbak met oefeningen die los gebruikt kunnen worden of als geheel: achter elkaar, door elkaar. Dit werkboek heeft als doel voldoende algemene theoretische ondersteuning te bieden voor onbekenden met de methodiek om het toe te kunnen passen. De uitgave is een aanvulling op bestaande boeken over de theorie en praktijk vanwege de theoretische koppeling van ACT met kinderen en jongeren; de oefeningen en metaforen die worden gebruikt,  zijn aangepast op de belevingswereld en ontwikkelingsniveau van kinderen en jongeren. Vanwege de grote verzameling van oefeningen en metaforen, gepresenteerd als ‘kaartenbak’ in dit werkboek, zijn onbekenden met ACT eerder geneigd de methodiek toe te passen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036814379
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 42,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen