€ 21,00

ePUB ebook

  € 15,00

PDF ebook

niet beschikbaar

Achter mijn voordeur

een waargebeurd verhaal

Truusje van Zanten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In haar eigen woorden, met klare stem, vertelt Truusje van Zanten hoe ze viel voor de verkeerde man en zij en haar kinderen slachtoffer werden van huiselijk geweld.
  In haar verhaal spaart ze zichzelf niet, noch de instanties met wie ze de strijd aanbindt, voor eigen welzijn, maar vooral en bovenal voor dat van haar kinderen.
  Hier en daar vindt ze gehoor, maar ook veel onbegrip. Er worden obstakels overwonnen, ze lost beetje bij beetje haar schulden af, maar de dreiging van haar gewelddadige man hangt als een donkere wolk boven het verhaal. De uitkomst is onzeker. Hoe zullen haar kinderen zich ontwikkelen?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 212
  Uitgeverij : Uitgeverij Terebint
  ISBN : 9789081803663
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  17-11-2018
  Duidelijk beschreven
  Wat moedig en vooral duidelijk omschreven wat huiselijk geweld met jezelf en je directe omgeving doet. Moedig om ook de gevolgen voor de kinderen te zien en te beschrijven. Er is nog zoveel dat niet bekend is bij de buiten wereld. Achter de voordeur beschrijft heel goed de worstelingen die je als slachtoffer ondergaat. De veroordeling en het niet in kunnen leven van derden. Zoals Truusje uitlegt ze is gegroeid en van ver gekomen, een mens kan veel overwinnen.

     Duidelijke uitleg huiselijk geweld
     Taboe doorbrekend

  Geplaatst door uit Gelderland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  07-04-2016
  Prachtig boek
  Een boek dat je vanaf bladzijde 1 helemaal in het verhaal zuigt.. ook voor diegene die nagenoeg nooit een boek lezen is dit een heel mooi boek. Ik heb dit boek in 3 dagen uitgelezen en raad het iedereen aan! Wat een mooi, doch schrijnend verhaal. Ik heb veel bewondering voor het doorzettingsvermogen van truusje.


  Geplaatst door uit Nijmegen , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 21,00

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

2001


kennismaking

Waarom blijft mijn telefoon toch trillen? Wie heeft me zo dringend nodig? Ik werk nu drie maanden in het zwembad als schoon-maakster. En het laatste wat ik wil, is deze baan verspelen door continue op mijn telefoon te kijken. Het is nu tien uur, nog een uurtje wachten dus. Ondertussen blijft mijn telefoon maar trillen in mijn broekzak.
Eindelijk is het elf uur. Ik ga snel naar de kleedkamer om mijn spullen te pakken en loop naar de rookplek om een sigaret te roken. Ik pak mijn telefoon. Mijn mond valt open van verbazing. 175 ge-miste oproepen en sms’jes? Wat is hier aan de hand? Van wie zijn al die nummers? Ik ken er helemaal niemand van. De eerste be-richten heb ik gelezen en ik schrik van de inhoud. Deze sms’jes zijn van mensen die uit zijn op seks! Ik besluit ze allemaal te wissen en er niet op te reageren. Na de pauze ga ik weer gewoon door met mijn werkzaamheden, ondertussen blijft mijn telefoon trillen in mijn broekzak. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen