€ 14,69

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Afdeling C

} Tiara Klip • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Riley zit opgesloten in Afdeling C, maar ze weet niet waarom. Wat ze ook niet snapt, is waarom ze haar op een psychiatrische afdeling hebben gezet. Gelukkig is ze niet alleen. Ze ontmoet Jane, die gevoelens bij haar opwekt die ze lang heeft weggestopt.

  Skyler en Taylor zijn misschien wel de relschoppers van Afdeling C, ze belanden regelmatig in de isoleer. Opgesloten zitten is niks voor hen. Ze zijn vastberaden om uit Afdeling C te komen, maar de vraag is: hoe?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 215mm
  Aantal pagina's : 123
  Uitgeverij : Tiara Klip
  ISBN : 9789464069693
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,3 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  10-08-2021
  Verassend goede nieuwkomer
  Het mag dan wel een dun boekje zijn, aan een goed plot ontbreekt het zeker niet. Ik heb van elke bladzijde genoten en had het in één keer uit. De gevoelens van de karakters worden heel goed beschreven waardoor het echt overkomt. Ik zou dit boek aan iedereen aanraden!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  10-08-2021
  IK BEN VERLIEFD OP DIT BOEK!!!!!!
  Een super uniek verhaal dat spannend is van begin tot eind! Alles behalve saai met een paar plottwists die ik TOTAAAAL niet zag aankomen!!!!! Door de manier van schrijven kon ik mij heel goed inleven in de personages. Met andere boeken heb ik hier vaak moeite mee. Kortom: Ik kan niet wachten op een vervolg echt een aanrader!!!!!!

     Een verhaal dat je niet vaak tegen
     SUUUUUPER SPANNEND

  Geplaatst door uit Vlissingen , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 14,69

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Hou op hou op hou op hou op...’, roept iemand naast me. Er lijkt geen eind aan te komen. Die idioten blijven maar schreeuwen en gillen. Ze kunnen hun bek gewoon niet houden. Elke dag en nacht, elk uur van mijn zielige leven in deze verrotte cel. Ik heb vaak terug geschreeuwd, maar daardoor werd het meestal erger. Waarom kunnen ze niet gewoon hun mond houden? Ik lig op het harde bed en staar naar een grijs plafond. Het is midden in de nacht. ’s Nachts komen er vaak allemaal verschillende scenario’s in mijn hoofd. Op welke manieren ik die gekken allemaal de mond zou snoeren. Wat voor vreselijke dingen ik over zou hebben voor een nachtje rust in deze kleine kut kubus. Gewoon één nachtje waar ik rustig kan slapen en dromen over vrijheid.
Maar nee. Ik zit met deze schreeuwende gekken opgescheept. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen