€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ALS DE BEL GAAT - Jeël Cee

Herinneringen van zuster Jans

Jeël Cee • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Herstellende van een operatie in haar kinderjaren, ontstond Jans’ grootste wens: ooit zou ze in zo’n wit uniform met kapje mensen gaan verzorgen en helpen te genezen.
  In 1968 startte zij haar opleiding als verpleegster en maakte ze alle facetten mee die in die tijd in de zorg aan bod kwamen. Ze assisteerde de artsen op diverse verpleegafdelingen, in verschillende ziekenhuizen en maakte de meest uitzonderlijke situaties mee. Ze leerde niet alleen hoe een mens in elkaar zit, maar vooral dat we allemaal uniek zijn.
  Op een smakelijke en soms hilarische wijze vertelt de schrijfster over haar ervaringen in de zorg. Lees hoe hectisch het vroeger was, als op de afdeling de bel ging…

  Jeël Cee, pseudoniem van Janny Alblas oftewel Jans, is in 1950 geboren te Wilsum en is moeder van drie kinderen en oma van vier kleinzonen.
  Graag wilde ze haar ervaringen in de zorg en de ontwikkelingen vanaf de zestiger jaren delen. Nadat bij een wedstrijd tot tweemaal toe het door haar geschreven verhaal als winnend geplaatst werd in een bundel, besloot ze dat het tijd werd voor haar eerste eigen boek.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : Adoremi Uitgeverij
  ISBN : 9789082646092
  Datum publicatie : 05-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen