€ 12,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Als de kat niet van huis is

Thijs van den Houdt • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als het vijf jaar geleden is dat je man tijdens een grote ramp om het leven kwam. Als het songfestival in aantocht is en de margrieten bloeien...

  Eens te meer blijkt voor Riet, Maria en Jan Willem dat liefde niet eeuwig duurt. In de zoektocht naar klein geluk moeten kleine hondjes, donzige katten en lieve jongens uit Den Bosch het ontgelden.

  Riet leert je alles over de verzorging van plantjes, Jan Willem neemt je mee op date in de week van het Eurovisie Songfestival en schoonmaakster Maria introduceert je in het dagelijkse huishouden van de bourgeoisie.

  ALS DE KAT NIET VAN HUIS IS vertelt de verhalen van drie simpele zielen die proberen er een mooie lente van te maken. Alvast even verklappen: dat gaat ze niet lukken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 117
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Nog een kwartiertje en dan begint het. De bubbelwijn wordt tegen heug en meug naar binnen gegoten. Prosecco heeft de eigenschap altijd ontzettend tegen te vallen. Het ontkurken is feestelijk, het proosten is prachtig, daarna begint de ellende van schuim happen en boeren laten. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen