€ 116,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

AMLS Advanced Medical Life Support

NAEMT • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Helpt om spoedeisende somatische patiënten snel en accuraat te diagnosticerenDaagt studenten uit hun nieuw verworven kennis in realistische situaties toe te passenBevat ook de basiskennis over anatomie, fysiologie en pathofysiologie

  Dit boek geeft ambulancemedewerkers en andere preklinische hulpverlenersinformatie over de beoordeling en behandeling van somatische problemen. Het kan dienen als naslagwerk voor verschillende spoedeisende medische vakgebieden en is een vast onderdeel van de AMLS-cursus. Hoewel de cursus zich richt op beginnende en gevorderde ambulanceverpleegkundigen, zijn cursus én boek nuttig voor alle voor alle zorgverleners in de spoedeisende zorg.
  Advanced Medical Life Support is de vertaling van de nieuwste editie van het AMLS-programma, dat de nadruk legt op kritisch denken bij de patiëntbeoordeling en het opstellen van behandelplannen. Ook wordt steeds de toepassing benadrukt van de AMLS-pathway. Dit is een beoordelingsinstrument waarmee medische hulpverleners een spoedeisende somatische patiënt systematisch, snel en accuraat kunnen diagnosticeren. Daarbij staat een vroege interpretatie van de hoofdklacht of eerste presentatie van de patiënt centraal. 
  De presentaties zijn gebaseerd op casuïstiek. Daardoor helpen ze studenten en docenten interactief te werken. De praktische benadering daagt studenten uit om hun kennis in realistische situaties toe te passen. De AMLS-cursus is geaccrediteerd door de Amerikaanse National Association of EMS Physicians en is aangepast aan de meest actuele medische kennis. 
  Nieuw in deze uitgave is onder meer een overzichtshoofdstuk over het gebruik van medicatie in diverse spoedeisende situaties en een nieuw hoofdstuk over sepsis (en septische shock).
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 215mm x 275mm
  Aantal pagina's : 562
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036825542
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 116,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen