€ 30,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ander nieuws

Janneke Monshouwer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een uitgave van Stichting Viva Pachamama Geproduceerd door Coreline Producties

  Dit boek ANDER NIEUWS Deel 1 is het eerste van een DRIELUIK. Hierna volgen nog 2 boeken die met dit boek één geheel vormen. Ik begon te schrijven als een zoektocht naar wat ik mijn hele leven miste aan juiste informatie via de reguliere media. Na ± 30 jaar werken bij de Nederlandse TV waaronder in de 1960er jaren 3 jaar als productiemedewerkster bij het NOS-Journaal (toen NTS), daarna als freelance invalster tot 1991. Ook als lid van filmteams en later als TV-programma en documentairemaakster zat ik met mijn neus bovenop veel opzienbarende gebeurtenissen en nieuwe ontwikkelingen.

  Waar ik mee zat was dat ik op een gegeven moment steeds het idee kreeg dat we er als beschaving niet op vooruit gingen maar achteruit... Ra ra hoe kan zoiets?

  Een aantal van mijn TV-leermeesters, zoals TV-pionier Erik de Vries (1912-2004), die in 1930 bij Philips in Eindhoven in het Natlab (natuurkundig lab) begon met zenders, TV camera's en test-uitzendingen, drukte mij als jong assistente op het hart dat de TV een prachtig medium is om mensen te informeren en te inspireren t.b.v. het persoonlijk welzijn en het welzijn van iedereen. Zij vonden dat programmamakers zichzelf innerlijk dienden te blijven ontwikkelen om hun taak goed te kunnen doen. Later begreep ik dat dit het ideaal was van een handjevol TV-pioniers. Wat een geluk dat ik zo lang met deze bijzondere mensen kon werken. Naast mijn werk las ik veel, ik deed studies en cursussen. Na een ziekte in 1992 keek ik terug op mijn werk en het medium TV. Toen die pioniers weg waren (met pensioen, gestorven of “weggewerkt”) zag ik de TV meer als propagandamiddel voor het welzijn van grote industrieën, m.n. grootaandeelhouders. Het medium was steeds meer overgenomen door economen, commissies en netmanagers. Het meeste persoonlijke was eruit verdwenen.

  Dit boek is een deel van mijn zoektocht naar ongekende of ontkende nieuwsfeiten. Mijn conclusie is dat we eenzijdige of verdraaide informatie krijgen en nieuwe geschiedenisboeken kunnen schrijven. Naast feiten en referenties schrijf ik vaak ook mijn persoonlijke mening en gevoelens, waardoor het een, door een vrouw geschreven, ongebruikelijk nieuwsdocument is geworden. Met dit werk wil ik niet zeggen dat ik de wijsheid in pacht heb. Natuurlijk zijn er mensen die veel meer weten of het beter weten dan ik. Hopelijk vullen anderen de feiten aan. Ik geef door wat me zinnig en belangrijk lijkt en waarover ik enthousiast ben. Of alles waar is wat ik zeg: dat moet iedereen voor zich uitmaken. Met de juiste kennis kunnen we veel goeds doen om broodnodige verbeteringen aan te brengen voor het welzijn van onze maatschappij en de planeet waarop we leven.

  Zie ook deel 2 en deel 3.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 617
  Uitgeverij : Stichting Viva Pachamama
  ISBN : 9789082257106
  Datum publicatie : 04-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 33 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  09-09-2023
  Ander nieuws
  Top boek Wist al e.e.a. maar verhelderend


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  23-05-2023
  Mooie heldere geschiedenis van het nieuws
  Janneke Monshouwer is een goeie journalist en heeft net als bij Trump, COVID, 5G, 9/11, Stemfraude en de diepere achtergronden geeft zij een goede uitleg hieraan! Ook komt de spil van dit alles George Soros veel in haar boeken voor. De inmiddels 92 of 93-jarige Soros heeft al vele conflicten veroorzaakt en hij steunt ook de radicale groeperingen als BLM en Antifa. Ik begrijp wel de reacties van andere dat het raar is dat er maat één deel hiervan is. Maar ja, het is niet anders!

     Goed gedetailleerd!
     Goed en rijkelijk geillustreerd!
     Dat er geen deel 2 en 3 bestaat.
     Geen

  Geplaatst door uit Tiel , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  24-01-2022
  goed
  bijzonder informatie, goed gedocumenteerd en prettig leesbaar, mis een index, maar gezien de hoeveelheid informatie wellicht iets te veel gevraagd.


  Geplaatst door uit Enkhuizen NH , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  23-05-2018
  Fantastisch goed boek
  Een lijvig boek met relevante geschiedenis van de laaste jaren. Het toont duidelijk aan hoe we eenzijdig geinformeerd zijn en worden. Goed gedocumenteerd. Aanrader voor allen die geo-politieke interesse hebben. Twee opmerkingen ter verbetering: maak een index en wees kritischer op Obama.

     Goed gedocumenteerd
     Diepgang
     Index ontbreekt
     Obama moet kritischer beoordelen

  Geplaatst door uit Berlicum , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  17-05-2018
  Ander nieuws
  Het dikke boek is met een passie geschreven, waarmee ook een bepaalde objectiviteit verloren gaat. Maar dat wordt ook al bij de inleiding naar voren gebracht. Een boek dat hard nodig is omdat de media en zelfs staatsomroepen als de NOS, ZDF en BBC niet meer objectief zijn en manipuleren. Toch heb ik hier daar twijfels over de diepgang. Zoals op pag 165 wordt Obama positief weggezet, terwijl we inmiddels weten dat ook hij veel bloed aan zijn handen heeft. Maar veel achtergronden zijn zeker zinvol om door velen gelezen te worden.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  27-12-2017
  Ander Nieuws , deel 1, door Janneke Monshouwer
  Zeer interessant boek . Zelf heb ik ( geb. 1942 ) een groot gedeelte van de na-oorlogse geschiedenis bewust meegemaakt en inderdaad weinig feiten zijn spontaan gebeurd. Hier in het boek worden verbanden naar vroegere gebeurtenissen en/of feiten gelegd waaruit hetgeen nu gebeurt te begrijpen valt ( hetzij goed,slecht tot verwerpelijk ). Ik raad het boek aan , aan hen die de huidige tijd proberen te begrijpen en te ontleden. Ik kijk uit naar de volgende delen. Groeten


  Geplaatst door uit Buggenhout Belgie , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  25-12-2017
  De oorzaak van alle soort kwaad is?
  De auteur wijst in dit boek de mens aan als de veroorzaker van het kwaad aan. Maar weet kennelijk niet dat satan en zijn demonen leger de mensen misbruiken voor hun plan de mensheid te willen vernietigen. Het is dan ook zaak dat steeds meer mensen gaan leren een geestelijke strijd te gaan voeren in navolging van JezusChristus en zo het rijk der duisternis Zullen uitschakelen. Pas dan zal er echte vrede op aarde kunnen komen.


  Geplaatst door uit SCHIPLUIDEN , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 6 uit 10


  14-05-2017
  \"Ander Nieuws\" door Janneke Monshouwer
  Onder de indruk ben ik van "Ander Nieuws" door Janneke Monshouwer. Mijn felicitaties voor haar, Zoveel 'eye-openers'! De transparantie, die geboden wordt is voor mij zeer verrassend.

     uitgebreide documentatie
     herkenbare domeinen
     geen
     geen

  Geplaatst door uit Hilversum , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  13-03-2017
  Ander Nieuws
  Wat een geweldig boek.

     Schokkend!
     Leest gemakkelijk

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  09-10-2016
  ander nieuws deel 1
  het is een Interessant boek alleen mevrouw droom veel dat is de enige wat van mij niet hoef dromen zijn bedrog zeker die dromen die mevrouw graag uit ziet komen maar je mag hoop hebben ik kijk uit naar deel twee en wanneer komt die uit. groetjes f.a v eck


  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  03-09-2016
  Ander Nieuws (Wat het Journaal niet uitzond) Deel 1
  Na zo'n 30 jaar werken bij de Nederlandse TV en daarna jaten werkzaam als documentairemaakster had Janneke Monshouwer een probleem: "Waar ik mee zat was dat ik op een gegeven moment steeds het idee kreeg dat we er als beschaving niet op vooruit gingen maar achteruit... Ra ra hoe kan zoiets?" Daarom heeft zij de pen opgepakt en dit boek is het resultaat. Het geeft een kijkje in de gang van zaken achter de coulissen van onze nieuwsmakers: Welk gebeurtenissen in de wereld worden als nieuws gebracht, en welke juist niet? Hoe worden deze nieuwsitems geformuleerd en ingekleurd en zit hier een bepaalde sturing of regie achter? Verwacht geen gepolijst verhaal; de layout van het boek bestaat uit korte alinea's met vetgedrukte woorden erin en veel ingevoegde zwart/wit illustraties, en de inhoud bestaat goeddeels uit korte beschrijvingen van vele gebeurtenissen en feiten achter het wereldtoneel. Hierdoor ontstaat de indruk dat er bij de samenstelling van dit boek geen sprake is geweest van controleren, redigeren, censureren en dat soort functies, maar dat het een liefdeswerk is van een gemotiveerde professionele 'amateur'. Dat lijkt me een goede zaak in dit geval en begrijp me goed, het boek is zeer goed en prettig leesbaar. Van de gebeurtenissen die het nieuws niet gehaald hebben en de samenhang erin geeft Janneke Monshouwer haar analyses en hier en daar haar mening. Dit is verrijkend en vormt mijns inziens nergens een probleem want de vele opgesomde feiten zijn allemaal verifieerbaar en stellen de lezer in staat om een eigen analyse te doen. Omdat de auteur er vanaf het prille stadium van de moderne nieuws- en propagandadiensten daadwerkelijk 'bij is geweest' is dit boek naar mijn mening maatschappelijk en historisch relevant en kan het gezien worden als een Nederlandse bijdrage in het rijtje van autobiografische onthullende werken zoals Economic Hitman van John Perkins en het recent naar het Nederlands vertaalde Gekaufte Journalisten van Udo Ulfkotte. Kort samengevat; een erg interressant en prettig te lezen boek voor iedereen die wat meer en concretere grip wil krijgen op de mechanismes en machinaties achter het wereldbeeld dat we voorgeschoteld krijgen door Big Media..


  Geplaatst door uit Utrecht , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  11-08-2016
  Ander nieuws deel 1
  Het boek was een eye opener voor mij. Het heeft mij nog meer doen beseffen hoe we geleefd worden door de acties van een paar "eliten". Het boek was voor mij gemakkelijk te lezen en bracht ook diepgang in hoe het achter de schermen er aan toe blijkt te gaan. De afwisseling met tekst en afbeeldingen, en persoonlijke mening, vragen en anekdotes van Janneke vond ik inspirerend. Ik kan wel zeggen dat ik meer inzicht heb gekregen hoe het er in de wereld er aan toe gaat. Ik vind het erg moedig van je, Janneke om dit allemaal uit te zoeken en in een goed te lezen taal te vertalen. Fijn dat je je kennis en ervaring op deze manier doorgeeft.


  Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  28-07-2016
  Zeer interessant boek
  Een zeer interessant alternatief geschiedenis boek, pakkend en zeer onthullend!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  14-07-2016
  deel 1
  Zeer interessant!


  Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  25-06-2016
  Ander nieuws
  Fantastisch boek! Een openbaring , al in de eerste 3 hoofdstukken vielen alle puzzelstukjes over de woelige jaren 50-70 op de plaats. Niets blijft onbesproken . Aanrader !

     Veel feiten
     Makkelijk beschreven
     Geen

  Geplaatst door uit IJmuiden , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  25-06-2016
  Ander nieuws
  Fantastisch boek! Een openbaring , al in de eerste 3 hoofdstukken vielen alle puzzelstukjes over de woelige jaren 50-70 op de plaats. Niets blijft onbesproken . Aanrader !

     Veel feiten
     Makkelijk beschreven
     Geen

  Geplaatst door uit IJmiden
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  16-06-2016
  uitgebreid verslag
  Dit boek bevat vele 'leads' die u verleiden zelf op zoek te gaan naar de achtergrond van bepaalde zaken die zijn gepasseerd in het nieuws. De auteur laat haar uitgebreide visie zien in een soepel geschreven, doch erg persoonlijk, relaas van de actualiteiten van de afgelopen decennia.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  14-06-2016
  Een echte eye opener
  In 1 week uitgelezen terwijl het een mega groot boek is. Een echte aanrader. Nu meteen deel 2 bestellen.


  Geplaatst door uit Emmen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  08-06-2016
  verhelderend boek
  Ik vindt het zeer moedig van Janneke om dit boek uit te geven. Het laat zien hoezeer we op slinkse wijze worden beinvloedt door de media.

     gewoon makkelijk te lezen

  Geplaatst door uit \'s gravenpolder , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  02-06-2016
  Ander Nieuws
  Geschreven met bezieling. Goed boek met veel ellendige inhoud. Waar is de reset knop van de mensheid ??


  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-05-2016
  Uistekend boek
  Janneke heeft met dit boek een geweldige hoeveelheid onderzoek gepresenteerd en m.i. steekt ze bovendien haar nek uit om de waarheid te presenteren. Zoveel werk kan nooit in geld betaald worden, en daarom is het o zo mooi dat ze dit heeft willen doen. Ofschoon ik van de meeste feiten in grote lijnen al wel op de hoogte was, of er op z'n minst al wel m'n bedenkingen bij had, heeft dit boek me de ogen nog meer geopend. Soms had ik moeite om verder te lezen, gewoon omdat ik het even niet meer aankon. De leugen die via de verschillende media over ons uitgestrooid wordt is zo groot en zo ingrijpend en de consequenties zijn zo verstrekkend dat het soms gewoon teveel is om aan te kunnen. En dan te bedenken dat ik als kind en deels ook als volwassene vaak geloofd heb in wat me verteld werd. Wakker worden heet dat... ZELF verantwoordelijk zijn voor wat je bij je binnen laat komen... durven accepteren dat je het bij het verkeerde eind had en je mening zelfs naar anderen verdedigde. Accepteren dat je misschien ongelijk had.... dat valt niet altijd mee. We hebben Janneke tijdens een presentatie persoonlijk mogen ontmoeten en ook als mens heeft ze indruk gemaakt. Iedereen in Nederland zou dit boek moeten lezen, om zodoende beter geschoold te zijn en daarmee bewustere keuzes te kunnen maken om al dan niet aan te nemen wat ons jarenlang is verteld. Ik vermoed dat ons land dan heel snel grote veranderingen zal gaan zien.

     Uitstekende bron-verwijzingen
     Zorgvuldigheid van feitvermeldingen

  Geplaatst door uit Apeldoorn , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  21-04-2016
  Geweldig
  Precies wat ik gehoopt had!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  13-04-2016
  het nieuws dat niet het journaal haalde
  dit boek heb ik besteld als vakantieboek. Dat is het niet. Het is eerder een studieboek. En ziet er doorwrocht uit. Alle aangesneden onderwerpen (voor zover ik deze heb gezien) vergen studie om een eigen oordeel te vormen. Wat ik persoonlijk als hinderlijk ervaar zijn de op iedere pagina dikgedrukte letters, die waarschijnlijk bedoeld zijn om extra aandacht op het onderwerp te vestigen.


  Geplaatst door uit Regio Utrecht , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 7 uit 10


  12-04-2016
  Ho\'oponopono
  Een prachtig boek, diepgang en eenvoud zo nauw met elkaar verbonden. Komend bij de kern van waar wij allen naar op zoek zijn: bewust of onbewust. Met als sleutelwoord en gevoel: Liefde. Gewoon ook heel praktisch,


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  10-03-2016
  wakker worden
  Een helder boek wat op de scholen voor mijn part verplichtte kost moest zijn. De meeste mensen hebben absoluut geen idee ,hoe de wereld in elkaar zit en denken nog steeds(dat kan toch niet waar zijn) maar na het lezen van dit boek wéét je het is nog veel erger, alles draait om geld en macht ,en zonder de valse vlag aanvallen van de Noord Atlantische Terrorisme Organisatie op landen als Iraq, Libië ,Syrië, hadden wij nu niet overstroomd geworden door Vluchtelingen.

     heldere taal ,vrij uitgebreid
     vele belangrijke punten
     div verwijzingen naar een deel 2

  Geplaatst door uit Tilburg , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  14-02-2016
  Zwaar lijvig boek!
  Ik lees per keer niet meer dan 10 pagina's. Meer kan ik niet in één keer verwerken! Zoveel en zo erg. Ik heb zeker geen spijt er aan te zijn begonnen. Waarheid is iets wat meerwaarde geeft aan een menselijk bestaan. We leven konstant in leugens en dat is duidelijk te zien aan de maatschappij! Ik ben nog niet op de helft van het eerste boek. Ik zal mijn tijd nemen en zeker de volgende ook lezen. Hartelijk dank voor al je werk en persoonlijke inzet Janneke! Ik zou niet weten waar ik het anders had kunnen vinden.Nel

     Leest zo gemakkelijk.
     Gewone taal

  Geplaatst door uit Zeeuws-Vlaanderen , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  19-01-2016
  Verplichte agemene schoolkorst
  Erg goed boek, prettig en duidelijk geschreven, met veel bronvermeldingen. Genoeg informatie voor 3 boeken in 1 en er komen er nog 2 delen aan.

     Erg fijn en helder geschreven
     Geen epub formaat (ivm trein)
     Volgorde obv onderwerp ipv chronolo

  Geplaatst door uit NH , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-01-2016
  Helder boek dat licht werpt op donkere nieuwsfeiten
  Een boek waarin we geconfronteerd worden met het feit dat de Westerse media verweven zijn met de belangen van samenwerkende inlichtingendiensten, die blijkbaar een agenda van (wereld)overheersing nastreven. Hoe de CIA wereldwijd een steeds grotere rol heeft gespeeld (en nog doet) in de besluitvorming van diverse regeringen, waaronder Nederland, wordt door Janneke pijnlijk duidelijk uiteengezet. Als lezer zie je dat de "verdeel-en-heers" tactiek tot op de dag van vandaag gebruikt wordt om onder het mom van democratie een land over te nemen om zelf rijk te worden van de grondstoffen, wapen-, drugs- en kinderhandel. In detail passeren allerlei feiten die een heel andere blik werpen op onze Nederlandse geschiedenis, ook die van een paar eeuwen terug. De manier van schrijven vind ik helder, zonder poespas en 'to the point'; in alle 27 hoofdstukken vind ik puzzelstukjes die aan elkaar passen en die in het 'gewone nieuws' absoluut ontbreken. Meerwaarde van 'ANDER NIEUWS' is dat ik me nog meer bewust ben van hoe belangrijk het is voor onze beeldvorming vragen te blijven stellen bij hoe het nieuws tot ons komt. Wat wordt niet verteld en welk belang wordt gediend? Op die manier kunnen we ons zelf en anderen een spiegel voor houden en ons persoonlijk handelen beter afstemmen. Juiste informatie dient onze vrijheid. Ik zie uit naar de 2 andere delen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-01-2016
  onzinnig boek
  Dit boek staat vol van ,vooral Amerikaans/westerse haat en hanteert daarbij Telegraafachtige (maar dan links) beweringen die , op z'n best, onbewezen zijn en presenteert dit alles met een arrogantie die verbijsterend is. Het bestaat voornamelijk uit kritiekloos ophemelen van linkse dictators op een tamelijk kinderachtige wijze; bijv. blz 365 onderaan ; "Door tegenstanders (VS,CIA en Wallstreet werd Hugo Chavez "zwart gemaakt"een dictator genoemd en steeds gemeen onderuitgehaald.Daar werd hij ziek (kanker) van (zei hij zelf)en stierf hij. ... voor mij was hij een grote held". Ach jee , kanker gekregen van die gemene CIA cs. en de bevolking rouwde?? Mevr. lees eens "ander nieuws" , daar kunt u lezen hoe catastrofaal deze Chavez Venezuela naar de economische en criminele afgrond heeft gebracht; tragisch! Kortom, hier staat larmoyante boek bol van. Ik heb het niet uit kunnen lezen en heb spijt van het aankoopbedrag, maar goed, daar kan ik mee leven. weggegooid geld en nu gaat deze bundel papier richting oud papier.

     het is dik, halve boom
     het is dik,halve boom
     Enkel onbewezen meningen/beweringen
     Mevr. heeft een linksobsessie

  Geplaatst door uit Frankrijk , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 2 uit 10


  02-01-2016
  duidelijk
  Ik heb pas 2 hoofdstukken gelezen maar ben nu al verbijsterd over de hoeveelheid informatie waar wij nauwelijks iets van weten. De schrijfster laat het verband tussen gebeurtenissen zien waardoor het gehele plaatje duidelijk zichtbaar is. Enorme research. Aanrader!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  30-12-2015
  Ander nieuws. Wat het journaal niet uitzond deel 1
  Super, eindelijk een antwoord op de vraagtekens van de kritische kijker en een bevestiging van wat ik tussen de berichtgevingen door, waarneem.Eindelijk het gevoel hebben geen domme televisiekijker te zijn. Berichtgeving loopt trouwens parallel met andere bron met dieper gaande informatie. Echt een super boek Heel knap van Janneke Monshouwer dat ze dit durft te schrijven, zelfs in Nederland kun je wel eens "per ongeluk, een ongeluk" krijgen. Iedereen moet dit boek kunnen lezen


  Geplaatst door uit Nieuwerkerk a.d. IJssel , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  22-12-2015
  Ander Nieuws- Een aanrader!
  De geschiedenis beschreven, maar dan volgens een andere waarheid; de echte waarheid die wij niet mogen vernemen uit de mainstream nieuws-kanalen. Daarin wordt geindoctrineerd, gemanipuleerd en soms regelrecht gelogen. Dit alles om onze opinie op slinkse wijze te beinvloeden vanwege (oa. olie- en financiële) belangen van de grote banken die de schaduwregering vormen. Dit boek doet een boekje open, geschreven vanuit insider-kennis van Janneke Monshouwer die het brengen van de echte waarheid niet schuwt. Met foto's, feiten, geschiedenis en vooral achtergronden wordt dit een 'geschiedenisboek' wat iedereen zou moeten lezen. Pas wanneer je volledig geinformeerd bent kun je je eigen opinie en visie vormen. Wie wil er nu oorlog en armoede? Je hoeft daarvoor alleen maar te kijken wie daar belang bij hebben en dat is wat je in dit onthullende 'eerste boek' kunt lezen!

     Overzichtelijk en gedurfd
     Eerlijk en openhartig
     -
     -

  Geplaatst door uit Noord Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  22-12-2015
  Ander Nieuws- Een aanrader!
  De geschiedenis beschreven, maar dan volgens een andere waarheid; de echte waarheid die wij niet mogen vernemen uit de mainstream nieuws-kanalen. Daarin wordt geindoctrineerd, gemanipuleerd en soms regelrecht gelogen. Dit alles om onze opinie op slinkse wijze te beinvloeden vanwege (oa. olie- en financiële) belangen van de grote banken die de schaduwregering vormen. Dit boek doet een boekje open, geschreven vanuit insider-kennis van Janneke Monshouwer die het brengen van de echte waarheid niet schuwt. Met foto's, feiten, geschiedenis en vooral achtergronden wordt dit een 'geschiedenisboek' wat iedereen zou moeten lezen. Pas wanneer je volledig geinformeerd bent kun je je eigen opinie en visie vormen. Wie wil er nu oorlog en armoede? Je hoeft daarvoor alleen maar te kijken wie daar belang bij hebben en dat is wat je in dit onthullende 'eerste boek' kunt lezen!

     Overzichtelijk en gedurfd
     Eerlijk en openhartig

  Geplaatst door uit Noord Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 30,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen