€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Andermaal Anne

B. Bothe • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Rudolf Backenrode laat de liefde van zijn leven wegglippen omdat hij zich niet durft te binden. Hij leeft licht en luchtig, en behoorlijk onthecht. Vaak laat hij het leven maar wat op zich af komen en is verbaasd als het dan allemaal fout gaat. Toch ontkomt hij niet aan een diepgaand zelfonderzoek dat ertoe leidt dat hij zijn hart uiteindelijk toch volgt.

  In deze prachtige relatieroman over liefde, vriendschap en persoonlijke groei voert auteur Bard Bothe zijn lezer door het leven van een getergd man. Hij is getraumatiseerd door de slechte verhouding met zijn vader en eenzaam door de kilte van een slecht huwelijk. Het draait allemaal om liefde, liefde die al het andere opzij zet en onbelangrijk maakt, waarbij alles in het niet valt, maar die ongrijpbaar lijkt.

  Bothe zet in prachtige dialogen essentiƫle levensvragen neer. Hij boetseert zijn verhaal met zorg en laat de lezer van de ene verbazing in de andere vallen. Het boek is uitermate boeiend, vaak onthutsend en zeer onderhoudend. Het laat je niet los.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : Niet bekend
  Aantal pagina's : 325
  Uitgeverij : Wedding 1844 B.V.
  ISBN : 9789051791310
  Datum publicatie : 01-2003
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar5-6 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen