€ 59,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ann Vancoillie & Friends

Gent, cultuurstad

Daniel Dely • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Ann Vancoillie, Master of Arts, eerste violiste, soliste bij het Kunsthuis Opera Ballet Vlaanderen, docente en een muzikale duizendpoot. Ze behaalde eerste prijzen, hogere en pedagogische diploma's voor viool en kamermuziek aan de conservatoria van Brussel en Gent bij Kati Sebestyén, André Gertler, Arie Van Lysebeth en Henri Raudales. Daarna vervolmaakte ze zich aan het Mozarteum van Salzburg bij Sandor Végh, Veronica Hagen en Nicolaus Harnoncourt. Na haar klassieke studies startte ze een jazzopleiding aan de Kunstacademie de Poel in Gent - waar ze ook zelf les geeft - in combinatie met stages in New York en Vermont, VS.
  Ze was concertmeester van het Wereldjeugdorkest, het Symfonieorkest van Vlaanderen, het Millenniumorkest, het World Peace Soloist Orchestra, aanvoerder 2de violen van het World Peace Orchestra, het Mahler Chamber Orchestra, lid van I Fiamminghi en de Camerata Academica Salzburg. Ze speelde barokviool bij Les Musiciens du Louvre, Ex Tempore, Le Concert d'Anvers en hedendaags klassiek bij Champ d'Action, Logos en in soloprojecten.
  Met haar formule "Ann Vancoillie & Friends" brengt ze kamermuziek in diverse stijlen en diverse formaties in binnen- en buitenland. Naast de klassieke muziek gaat haar interesse uit naar jazz, etnische muziek, hedendaagse muziek, cross-over, improviseren en creëren.
  Meer info:
  www.annvancoillie.com en www.musamihicanta.com
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 174
  Uitgeverij : Daniel Dely
  ISBN : 9789090312965
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 59,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen