Niet leverbaar

×

€ 12,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Arroz

I. Hermans • Boek • paperback

  • Samenvatting
    ELK GERECHT MET EEN VERLEDEN heeft zijn eigen verhaal. Want subtiele smaakevenwichten vergen generaties ondervinding. Dat is ook het geval voor de duizendjarige rijsttraditie in en om Valencia en het Albuferameer. De Moren brachten het gewas, 'arroz', rijst, naar Spanje en in Valencia kwam het tot volle bloei. Daar zeggen ze unaniem: 'Paella is een gerecht dat in grote pan wordt klaargemaakt boven een groot vuur, waarbij goed gekozen kruiden belangrijk zijn.'
    ZOALS PAELLA de laatste decennia aan de costas werd verminkt, zo wordt zij vandaag weer in ere hersteld. Dat komt door de herwaardering van de Spaanse keuken, zowel de experimentele als de traditionele. In de nieuwe arrocer , letterlijk: rijstrestaurants, wordt het woord 'arroz' tot een nagelnieuw cultbegrip verheven. In dit verhaal is keuken cultuur en wordt het klaarmaken en eten van de Paella a la marinera of de Arroz serrano een zalige belevenis.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 130mm x 171mm
    Aantal pagina's : 95
    Uitgeverij : Epo, Uitgeverij
    ISBN : 9789064454394
    Datum publicatie : 03-2007
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen