€ 22,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ASTROLOGIE ANDERS - DE TWAALF TEKENS EN HUN LEVENSOPDRACHT (HARDCOVER)

het spel van licht en duister

Tara Van Utrecht • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ASTROLOGIE ANDERS; Het moment van onze geboorte is bepalend voor de rest van ons leven. Bepalend voor wat we willen, kunnen en gaan creëren. Het enige dat vastligt, is wat we kúnnen creëren. Of we dat ook daadwerkelijk gaan doen, hangt helemaal van onszelf af: kiezen we voor de makkelijke en meest voor de hand liggende weg en doen daarmee wat onze ouders en voorouders hebben gedaan? Of besluiten we de sprong in het Grote Onbekende te wagen en op zoek te gaan naar onze oorsprong en daarmee naar ons authentieke en wezenlijke Zelf? Alleen zo kunnen we namelijk ons ware potentieel ontdekken en uit de Ware Bron leren tappen. Alleen daar vinden we wezenlijke vervulling want daar bewandelen we de weg van onze diepste waarheid. De weg die onze ziel wil gaan.
  VOORBEELDFUNCTIE; de kans is groot dat ik van een andere generatie ben en de omstandigheden van mijn conceptie, geboorte, jeugd en verdere leven totaal anders zijn dan die van jou. Mijn tijd is in die zin dus al voorbij. Verleden. Dat wil echter niet zeggen dat ik niets nieuws te vertellen heb. Jou niet wijzer kan maken dan je al bent. En op dat laatste ben ik eerlijk gezegd ook niet uit. Wat ik wil – wat ik met mijn schrijven hoop te bereiken – is dat je je gaat herinneren wie je bent en hoe je dat hebt kunnen vergeten. Hoe je de weg bent kwijtgeraakt. Dan zal blijken dat het niet uitmaakt of je in Toronto of Helsinki bent geboren, je ouders welvarend of arm zijn, jij enig kind bent of de jongste van een rij van twaalf, je jeugd een aaneenschakeling van ellende is geweest of jou juist een veilige haven heeft geboden waar je in je eigen tempo en op jouw eigen mocht leren en opgroeien, wennen aan de harde realiteit. Het enige wat dan telt, is wat je met deze ervaringen hebt gedaan en hoe je jezelf kunt bevrijden van de leugens, aannames, misvattingen en onterechte conclusies die je in die tijd over jezelf en het leven hebt getrokken. Hoe, in andere woorden, je van je innerlijke weten vervreemd bent geraakt.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 58
  Uitgeverij : Tara Van Utrecht
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  de ram; een drammer van de eerste orde blz. 8
  de stier; verstoorde verhoudingen blz. 12
  de tweelingen; de eeuwige twijfelaar blz. 16
  de kreeft; de onmogelijkheid om te helen blz. 20
  de leeuw; de fanatieke streber blz. 24
  de maagd; een teken van onmacht blz. 28
  de weegschaal; leven zonder leven blz. 32
  de schorpioen; een weg terug door onvervuld verlangen blz. 36
  de boogschutter; door een dal naar het onbekende blz. 40
  de steenbok; de weerbarstige controleur blz. 44
  de waterman; vertwijfelde inhoud blz. 48
  de vissen; het onderste uit de kan blz. 52
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

DE WEG TERUG NAAR HUIS

Dit boek gaat over de zoektocht naar Al Dat Is. Naar de volheid van het leven die wordt gekenmerkt door haar veelzijdigheid, vormgegeven door zowel het licht als het duister. Het een is niet beter dan het ander want het licht komt voort uit het duister en duisternis is het gevolg van licht. Zolang je hiervan niet tot in het diepst van je wezen doordrongen bent, zul je blijven vergelijken, afwijzen, straffen en vluchten omdat een deel van het leven jou niet aanstaat. Je wijst af wat je niet kunt beminnen, – waarvoor je nog geen liefde hebt ontwikkeld – maar doe dat onbewust. Je weet niet beter omdat je bent grootgebracht met het idee dat het één beminnelijker en dus wenselijker is dan het ander. Zo stap je op een dag als jongvolwassene het leven in, onbekend met het feit dat er diep in jou een verlangen aanwezig is om het midden tussen deze twee uitersten te vinden. Daarom doe je dat ook niet. Je bewandelt de weg van de extremen; van een te weinig of juist een teveel. Tot de dag dat jou dit niet langer vervulling kan bieden en je volkomen uitgeput tot de conclusie komt dat dit de weg niet kán zijn. Hopelijk ga je dan alsnog op zoek naar die gulden middenweg. Naar de weg die wezenlijke vervulling biedt. De weg tussen beide extremen. De weg tussen duister en licht.
Bovenstaande informatie heb je nodig om dit boek op een bewuste manier te kunnen lezen. Je streeft naar volledigheid – een eenheid met Al Dat Is – wat inhoudt dat je gaat beseffen dat je weliswaar onder een bepaald teken bent geboren, maar ook de eigenschappen van alle andere tekens met je meedraagt. Het nut van astrologie ligt in de bewustwording van deze feiten. Een Ram zal jou zijn lichte en duistere zijde kunnen spiegelen zodat je ervan doordrongen raakt dat ook jij deze eigenschappen bezit. En jij, als bijvoorbeeld Maagd, draagt eigenschappen aan waar je medemensen van kunnen leren. Je belichaamt als Maagd een deel van het leven dat kritisch is, wat in zowel positieve alswel negatieve wijze kan uitwerken. Dat hangt af van je mate van bewustzijn. Maar onder welk teken je ook bent geboren, je bent en blijft een deel van het Al. Het proces van bewustwording is er dan ook op gericht de eenheid in jezelf te vinden door te gaan beseffen dat je weliswaar al een eenheid bent, maar dit waarschijnlijk niet leeft omdat je je hebt aangepast aan je omgeving.
Als je dit boek leest met in je achterhoofd het idee dat alle lessen van alle zodiaktekens uiteindelijk ook op jou van toepassing zijn zodat je weer volledigheid in jezelf kunt creëren, zul je bij het lezen van de Stier niet denken: ‘Nou, dat doe ik gelukkig beter’. Die Stier is namelijk ook een deel van jou. Je bent je er alleen nog niet van bewust. Ook zul je niet langer met bewondering opkijken naar de creatieve capaciteiten van de Tweeling. Creativiteit is een menselijke eigenschap, denk je dan, dus moet het ook in mij zitten. Dankzij het licht dat de Tweeling schijnt, kun je je dus van dit feit bewust worden en besluiten dat ook jij je creativiteit aandacht gaat geven. Je beseft dat je in de spiegel van een van jouw schaduwkanten kijkt; verwaarloosde delen van je persoonlijkheid die erom vragen weer terug te kunnen keren naar het volle leven. Je zult zien dat afgunst, afkeer of juist bewondering voor een dergelijke eigenschap dan vanzelf verdwijnen. Als je bereid bent zowel de lichte als de duistere zijde van het leven te accepteren, kun je dankzij astrologie ontdekken hoe je delen van jezelf in anderen gespiegeld ziet en dankzij dit proces vollediger in jezelf kunnen worden. Als in eenheid met Al Dat Is. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen