€ 29,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ASTROLOGIE ANDERS - DE WEG NAAR HET MIDDEN (hardcover)

vervolmaking door groei en heling

Tara Van Utrecht • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ASTROLOGIE ANDERS; Het moment van onze geboorte is bepalend voor de rest van ons leven. Bepalend voor wat we willen, kunnen en gaan creëren. Het enige dat vastligt, is wat we kúnnen creëren. Of we dat ook daadwerkelijk gaan doen, hangt helemaal van onszelf af: kiezen we voor de makkelijke en meest voor de hand liggende weg en doen daarmee wat onze ouders en voorouders hebben gedaan? Of besluiten we de sprong in het Grote Onbekende te wagen en op zoek te gaan naar onze oorsprong en daarmee naar ons authentieke en wezenlijke Zelf? Alleen zo kunnen we namelijk ons ware potentieel ontdekken en uit de Ware Bron leren tappen. Alleen daar vinden we wezenlijke vervulling want daar bewandelen we de weg van onze diepste waarheid. De weg die onze ziel wil gaan.
  VOORBEELDFUNCTIE; de kans is groot dat ik van een andere generatie ben en de omstandigheden van mijn conceptie, geboorte, jeugd en verdere leven totaal anders zijn dan die van jou. Mijn tijd is in die zin dus al voorbij. Verleden. Dat wil echter niet zeggen dat ik niets nieuws te vertellen heb. Jou niet wijzer kan maken dan je al bent. En op dat laatste ben ik eerlijk gezegd ook niet uit. Wat ik wil – wat ik met mijn schrijven hoop te bereiken – is dat je je gaat herinneren wie je bent en hoe je dat hebt kunnen vergeten. Hoe je de weg bent kwijtgeraakt. Dan zal blijken dat het niet uitmaakt of je in Toronto of Helsinki bent geboren, je ouders welvarend of arm zijn, jij enig kind bent of de jongste van een rij van twaalf, je jeugd een aaneenschakeling van ellende is geweest of jou juist een veilige haven heeft geboden waar je in je eigen tempo en op jouw eigen mocht leren en opgroeien, wennen aan de harde realiteit. Het enige wat dan telt, is wat je met deze ervaringen hebt gedaan en hoe je jezelf kunt bevrijden van de leugens, aannames, misvattingen en onterechte conclusies die je in die tijd over jezelf en het leven hebt getrokken. Hoe, in andere woorden, je van je innerlijke weten vervreemd bent geraakt.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 114
  Uitgeverij : Tara Van Utrecht
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  Deel I : inzicht in je levensdoel blz. 9
  - het gelukspunt 1-1
  - de neiging om te overdrijven 1-2
  - de lessen van het leven 1-3
  - het hogere of het lagere 1-4
  - de aangeboren wijsheid van ons licht 1-5
  - de weg naar vervulling 1-6
  Deel II : voluit leren leven blz. 27
  - herstel van innerlijke krachten 2-1
  - de innerlijke klok 2-2
  - vertragen van het levensritme 2-3
  - een nieuwe manier van communiceren 2-4
  - overeenkomsten en verschillen 2-5
  - de andere kant van het zelf 2-6
  Deel III : de angst om authentiek te zijn blz. 45
  - onderlinge samenspraak 3-1
  - de steen der wijzen 3-2
  - liefde van de onvoorwaardelijke soort 3-3
  - een kijkje in het duister 3-4
  - een evenwichtig leven 3-5
  - ontwaken 3-6
  Deel IV : de onbewuste krachten van licht en duister blz. 61
  - de demonen van je verleden 4-1
  - de ultieme schaduw 4-2
  - de weg naar meer vervulling 4-3
  - de waarheid van je hart 4-4
  - de grote schoonmaak 4-5
  - nieuwe moed verzamelen 4-6
  Deel V : leren van je fouten blz. 75
  - bewustwording 5-1
  - de weg van de minste weerstand 5-2
  - het vinden van de gulden middenweg 5-3
  - de helende werking van acceptatie 5-4
  - het nut van de mislukking 5-5
  - een uitingsvorm voor je levenslust 5-6
  Deel VI : het streven naar éénwording blz. 93
  - actie of reactie 6-1
  - onderdrukte levenslust 6-2
  - het innerlijke huwelijk 6-3
  - de erfenis van je verleden 6-4
  - de weg naar je ware zelf 6-5
  - reflecties van verwondingen 6-6
  Ter afsluiting - het volle leven blz. 110
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

EEN ZOEKTOCHT NAAR BALANS EN INNERLIJKE SAMENWERKING

Het leven is niet alleen maar mooi. Dat zouden we wel willen. We zouden het liefst de hele dag op onze lauweren rusten om maar niet te hoeven groeien en helen. Helaas is dat niet de bedoeling van ons Aardse bestaan en daarom is het verweven met hindernissen die gezien moeten worden als uitnodigingen om wat meer over onszelf en ons verborgen karakter te weten te komen. Over de donkere kant van onze maan.
We zijn al wie we zijn als we naar de Aarde komen, maar dat wil niet zeggen dat we dat ook volledig kunnen léven. Vormgeven. Een groot deel van onze eigenschappen is in het verleden het duister ingegaan omdat we niet konden helen; de levensstroom niet ongehinderd konden laten stromen. En juist ons huidige bestaan is bedoeld om die serie aan verwaarloosde en ondergedoken eigenschappen weer in het licht te zetten. Onze grootste hulp en wegwijzer hierbij is het teken waarin we onze maan zien geplaatst.
Je hebt een levenshouding die ontkent wie je bent. Je doet je best om zo volledig mogelijk te leven, maar weet wel degelijk dat je dit niet kunt en een deel van jezelf verbergt. Je zou wel anders willen, maar weet niet hoe dat te bewerkstelligen. Er zit je iets dwars waarop je niet de vinger weet te leggen. Dat ‘iets’ houdt jou gevangen in een duistere gang van zaken die geen wezenlijke voldoening schenkt. En ook hier geldt dat je wel anders zou willen, maar geen idee hebt hoe jezelf te bevrijden
van deze onbewuste vorm van gevangenschap die je manier van leven bepaalt.

- Wat moet je doen om jezelf te bevrijden en weer een volledig levend mens te worden?
- Wat heb je nodig om uit te vissen wat jou gevangen houdt en waarom?
- Welke weg moet je bewandelen om jezelf van deze gevangenis te bevrijden en weer gewoon jezelf te worden?

Ik ga mijn uiterste best doen deze vragen te beantwoorden door te delen wat er zoal op mijn pad komt terwijl ik zelf deze weg bewandel. Hiermee hoop ik het nodige inzicht te geven in wat ik ‘De Weg van de Maan’ noem; een weg of leefwijze die erop gericht is gebruik te maken van de beschikbare planetaire energieën om al doende meer duidelijkheid te verkrijgen over de inhoud van het zelfgecreëerde dwangbuis dat ons gevangen houdt. Aan jou dan de keuze om te beslissen of ook jij deze weg wilt gaan. Makkelijk is het allesbehalve, maar dat is ook niet de bedoeling want je tegenslagen zullen je helpen bij je groei. Je bent namelijk nog niet volwassen. Je klampt je vast aan een geloof dat in de volksmond romantiek wordt genoemd; een vorm van liefde waarvoor je moet bloeden. Betalen met verlies van eigenheid. Groei en heling zijn dan ook het gevolg van het loslaten van alle illusies en leugens waarop dat geloof is gestoeld. Stapje voor stapje zul je dan tot de conclusie komen dat je de liefde van anderen niet nodig hebt om je gelukkig en vervuld te voelen. Dat maakt je een volwassener want onafhankelijker mens. Je bent dan niet meer te manipuleren en alleen dat maakt je wezenlijk vrij. Het ontsluieren van de leugen van de romantiek – het feit dat het leven en daarmee de liefde alleen maar mooi zouden zijn – daarvoor is deze tekst bedoeld. Ik hoop je te helpen je roze bril af te zetten en eindelijk te leren genieten van álles wat het leven biedt. Ook de minder aangename kanten die ieder mens nodig heeft om ‘groter in de liefde’ te groeien. Om meer vrede met het bestaan te krijgen en de dingen meer en meer te kunnen accepteren zoals ze komen om zo een eenheid met het leven te gaan vormen. Want dat is het enige dat wezenlijke en blijvende vervulling zal kunnen brengen. Werkelijk waar. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen