€ 25,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ASTROLOGIE ANDERS - HET DERTIENDE TEKEN (hardcover)

bevrijding van het verleden

Tara Van Utrecht • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ASTROLOGIE ANDERS; Het moment van onze geboorte is bepalend voor de rest van ons leven. Bepalend voor wat we willen, kunnen en gaan creëren. Het enige dat vastligt, is wat we kúnnen creëren. Of we dat ook daadwerkelijk gaan doen, hangt helemaal van onszelf af: kiezen we voor de makkelijke en meest voor de hand liggende weg en doen daarmee wat onze ouders en voorouders hebben gedaan? Of besluiten we de sprong in het Grote Onbekende te wagen en op zoek te gaan naar onze oorsprong en daarmee naar ons authentieke en wezenlijke Zelf? Alleen zo kunnen we namelijk ons ware potentieel ontdekken en uit de Ware Bron leren tappen. Alleen daar vinden we wezenlijke vervulling want daar bewandelen we de weg van onze diepste waarheid. De weg die onze ziel wil gaan.
  VOORBEELDFUNCTIE; de kans is groot dat ik van een andere generatie ben en de omstandigheden van mijn conceptie, geboorte, jeugd en verdere leven totaal anders zijn dan die van jou. Mijn tijd is in die zin dus al voorbij. Verleden. Dat wil echter niet zeggen dat ik niets nieuws te vertellen heb. Jou niet wijzer kan maken dan je al bent. En op dat laatste ben ik eerlijk gezegd ook niet uit. Wat ik wil – wat ik met mijn schrijven hoop te bereiken – is dat je je gaat herinneren wie je bent en hoe je dat hebt kunnen vergeten. Hoe je de weg bent kwijtgeraakt. Dan zal blijken dat het niet uitmaakt of je in Toronto of Helsinki bent geboren, je ouders welvarend of arm zijn, jij enig kind bent of de jongste van een rij van twaalf, je jeugd een aaneenschakeling van ellende is geweest of jou juist een veilige haven heeft geboden waar je in je eigen tempo en op jouw eigen mocht leren en opgroeien, wennen aan de harde realiteit. Het enige wat dan telt, is wat je met deze ervaringen hebt gedaan en hoe je jezelf kunt bevrijden van de leugens, aannames, misvattingen en onterechte conclusies die je in die tijd over jezelf en het leven hebt getrokken. Hoe, in andere woorden, je van je innerlijke weten vervreemd bent geraakt.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 154
  Uitgeverij : Tara Van Utrecht
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  Deel 1 : ALLES WAT NIET WAAR IS blz. 5
  hoofdstuk 1 -- de zwakte in het vrouwelijke blz. 6
  hoofdstuk 2 - de noodzaak van verlies blz. 15
  hoofdstuk 3 – de wil om te helen blz. 25
  het dertiende licht blz. 34

  Deel 2 : HET OVERKOMEN VAN ONZE NEIGING OM TE OORDELEN blz. 37
  hoofdstuk 4 – de bron van zwakte blz. 38
  hoofdstuk 5 – de weg naar bewustwording blz. 41
  hoofdstuk 6 – een onvermijdelijke erfenis blz. 45
  hoofdstuk 7 – de pijnlijke realisatie blz. 50

  Deel 3 : GENEZING VAN HET VERLEDEN blz. 55
  hoofdstuk 8 – het licht van de ervaring blz. 56
  hoofdstuk 9 – de eenheid van licht in de duisternis blz. 68
  hoofdstuk 10 – astrologie als hulpmiddel blz. 74
  hoofdstuk 11 – de kracht van tegenstellingen blz. 79
  hoofdstuk 12 – bron van afhankelijkheden blz. 84

  Deel 4 : GEBREK AAN ZELFBESEF blz. 99
  hoofdstuk 13 – de moedersjongen blz. 100
  hoofdstuk 14 – in het licht van de waarheid blz. 108
  hoofdstuk 15 - de zoektocht naar het Zelf blz. 116
  hoofdstuk 16 – de aantrekkingskracht van het niets blz. 119
  dans met mij blz. 122

  Deel 5 : HERSTEL VAN WAARDEN blz. 123
  hoofdstuk 17 – lesmateriaal blz. 124
  hoofdstuk 18 – de gevolgen van het verleden blz. 129
  hoofdstuk 19 – de verwarring van de wereld blz. 135
  hoofdstuk 20 – het doorzien van de levensopdracht blz. 140
  hoofdstuk 21 – de innerlike drieëeenheid blz. 145

  Deel 6 : ONTHULLINGEN blz. 147
  hoofdstuk 22 – de ommekeer blz. 148
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Stel dat je geboren bent met het idee dat je er voor anderen moet zijn. Dat er maar één manier is om bemind te worden: door voor anderen te zorgen en net als zij te zijn. Dan leef je je eigen leven niet want geeft geen gehoor aan je eigen noden en behoeften. Maar dat besef je niet. Je weet immers niet beter. Je doet wat je denkt dat je moet doen omdat die ene gedachte dat ingeeft: ik moet er voor anderen zijn. Dan, op een dag, kom je iemand tegen die zich helemaal op zichzelf richt. Iemand die alleen maar doet wat ze het liefste doet omdat, naar ze zegt, ze zo kan helen; groeien in liefde voor het leven. Leren zichzelf te zijn. Ze trekt zich niets aan van wat anderen daarvan denken en gaat gewoon haar gang. Zo geniet ze van haar leven—dat overigens allesbehalve gemakkelijk is.
Authentiek zijn, trouw aan je eigen noden en behoeften, betekent dat je anders dan anderen bent. Niet dat je ergens boven staat, maar dat je leeft volgens je eigen normen en waarden. Volgens je eigen energiepatroon. Je valt niet voor de dwingende eisen van de mensen in je omgeving die jou proberen over te halen net als zij te zijn, maar gaat je eigen gang. In je eigen tempo en op je eigen, unieke manier. Alleen dan ben je wie je werkelijk bent en leeft je eigen leven en teert op je eigen energie. Je geeft dus niet toe aan haast en hebzucht en valt niet voor de vele verleidingen die het leven dagelijks op je pad legt, maar blijft trouw aan je levensplan. Aan de weg die je al voor je geboorte hebt uitgestippeld om de nodige lessen te kunnen leren die jou helpen het leven beter te leren kennen en accepteren zoals het is. Inclusief de onaangename kanten die nu eenmaal onderdeel uitmaken van de Aardse realiteit.
Want het leven is niet alleen maar vrolijk en aangenaam. Er zit ook een rafelig kantje aan dat jou helpt – uitnodigt – om groter in liefde voor het leven te groeien en er meer en meer voor jezelf te zijn. Alleen dan kun je onafhankelijk blijven en word niet steeds meegesleept in de vaart der volkeren die jou wil hebben waar zij zijn. En dus niet waar jij bent en ook wilt zijn omdat je daar je gevoelens kunt voelen.
Dit is het geheim van het leven: dat je de stroom van je eigen energiepatroon volgt en niet die van de mensen die jou hebben opgevoed en naar hun hand hebben weten te zetten. Jezelf bevrijden van hun patronen is de uiteindelijke weg naar huis, terug naar je authentieke zelf. Dit is je levensopdracht. Dit is de taak die in je ziel staat geschreven. Een taak die jij moet zien te ontcijferen door te leren luisteren naar de stem van je hart. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen