€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ASTROLOGIE ANDERS - HET EINDE VAN EEN WERELD (paperback)

een erfenis van het verleden

Tara Van Utrecht • Boek • paperback

 • Samenvatting
  AANPASSING IS DE NORM
  Als gevolg van onze angst voor pijn zijn we het contact met onze ware aard kwijtgeraakt. Ons licht gaat dan ook verborgen onder een laagje mooie manieren. Een laag van aangepast gedrag. We trekken ons terug of vluchten naar elders in de hoop en verwachting ons dan beter te gaan voelen. Maar ‘beter’ is in de wereld van spirituele groei geen stuiver waard. Beter zijn dan je bent, je beter willen voelen dat je in werkelijkheid doet, zegt dat je jouw realiteit niet kunt of wilt accepteren. Dit leidt tot vluchtgedrag. Tot ontkenning van wie je bent. De weg terug naar de waarheid van je leven leidt weliswaar door donkere dalen, maar juist die dalen leiden je terug naar huis. Naar een plek in jezelf waar je weer kunt ervaren dat je al liefde bent en dat dit niet betekent dat je je altijd prettig, zeker of veilig voelt. Liefde is per slot van rekening alles dat er is. Ook het pijnlijke, beangstigende en verwarrende. Je schaduwkant. De kant die je gaat ontdekken als je weer één bent met Al Dat Is. Eén met de levensstroom die dualistisch van aard is en dus per definitie beide kanten in zich draagt. Dit boek is geschreven om je te helpen beide zijden in jezelf te verenigen. Zo leer je meebewegen met het leven en ervaart wie je van oorsprong bent.

  ASTROLOGIE ANDERS; kan hierbij behulpzaam zijn. Het moment van onze geboorte is namelijk bepalend voor de rest van ons leven. Bepalend voor wat we willen, kunnen en gaan creëren. Het enige dat vastligt, is wat we kúnnen creëren. Of we dat ook daadwerkelijk gaan doen, hangt helemaal van onszelf af: kiezen we voor de makkelijke en meest voor de hand liggende weg en doen daarmee wat onze ouders en voorouders hebben gedaan? Of besluiten we de sprong in het Grote Onbekende te wagen en op zoek te gaan naar onze oorsprong en daarmee naar ons authentieke en wezenlijke Zelf? Alleen zo kunnen we namelijk ons ware potentieel ontdekken en uit de Ware Bron leren tappen. Alleen daar vinden we wezenlijke vervulling want daar bewandelen we de weg van onze diepste waarheid. De weg die onze ziel wil gaan.

  VOORBEELDFUNCTIE; de kans is groot dat ik van een andere generatie ben en de omstandigheden van mijn conceptie, geboorte, jeugd en verdere leven totaal anders zijn dan die van jou. Mijn tijd is in die zin dus al voorbij. Verleden. Dat wil echter niet zeggen dat ik niets nieuws te vertellen heb. Jou niet wijzer kan maken dan je al bent. En op dat laatste ben ik eerlijk gezegd ook niet uit. Wat ik wil – wat ik met mijn schrijven hoop te bereiken – is dat je je gaat herinneren wie je bent en hoe je dat hebt kunnen vergeten. Hoe je de weg bent kwijtgeraakt. Dan zal blijken dat het niet uitmaakt of je in Toronto of Helsinki bent geboren, je ouders welvarend of arm zijn, jij enig kind bent of de jongste van een rij van twaalf, je jeugd een aaneenschakeling van ellende is geweest of jou juist een veilige haven heeft geboden waar je in je eigen tempo en op jouw eigen mocht leren en opgroeien, wennen aan de harde realiteit. Het enige wat dan telt, is wat je met deze ervaringen hebt gedaan en hoe je jezelf kunt bevrijden van de leugens, aannames, misvattingen en onterechte conclusies die je in die tijd over jezelf en het leven hebt getrokken. Hoe, in andere woorden, je van je innerlijke weten vervreemd bent geraakt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 145
  Uitgeverij : Tara Van Utrecht
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2018
 • Inhoudsopgave
  Deel 1 : het recht op een eigen leven blz. 7
  - de juiste maat 1 - 11
  - de weg van meer en beter 1 - 14
  - ontwarring uit de schone schijn 1 - 16
  - innerlijke verdeeldheid 1 - 18
  - het gif van de moeder 1 - 21
  - de ontwikkeling van de zeven geesten 1 - 23
  - de maanman slaat terug 1 - 24
  - overerving 1 - 26
  - heling door bewustwording 1 – 29

  Deel 2 : de wind van verandering blz. 33
  - onbewuste aannames en veronderstellingen 2 - 38
  - onbewuste gedachtekracht 2 - 41
  - de liefde van je leven 2 - 43
  - de honger van het ego 2 - 45
  - gedwongen rust 2 - 46
  - misvattingen over schaamte en schuld 2 - 49
  - het talent om te helen 2 - 50
  - het breken van de spiegel 2 - 52
  - mijn liefde is niet goed genoeg 2 - 55
  - de stemmen van het verleden 2 - 57
  - de laatste etappe 2 - 61
  - de wond van innerlijke verdeling 2 - 62
  - innerlijke balans 2 - 64
  - waarheid 2 - 65
  - het ene 2 - 67

  Deel 3 : het onwaken van onze schaduwkracht blz. 69
  - de bodemloze put 3 - 72
  - de geheimen van een schaduwkind 3 – 72
  - de noodzaak van grenzen 3 - 76
  - bewuste keuzes 3 – 80
  - de leerschool die het leven is 3 - 84
  - een kwestie van projectie 3 - 85
  - de hereniging 3 - 88
  - de ontmaskering van de schaduw 3 - 90
  - de wijsheid van het leven 3 - 94
  - de weg van de extremen 3 – 97
  sprookbeelden 3 - 98
  - kop en munt 3 - 100
  - voorbeeldfunctie 3 - 104
  - schone schijn 3 - 106
  - het proces van aantrekken en afstoten 3 - 109
  - die goeie ouwe tijd 3 - 110

  Deel 4 : de bron van verdeling blz.113
  - bewijsdrang 4 – 115
  - schaduwen 4 - 117
  - onevenwichtigheid 4 - 118
  - als het niet leuk is, is het geen liefde 4 - 120
  - schaduwpijn 4 - 121
  - veelzijdigheid 4 - 123
  - de kunst van de non-communicatie 4 - 125
  - de leegte van de moederschoot 4 - 127
  - het bewustmakende effect van de schaduw 4 - 130
  - een oefening in meebewegen 4 - 134
  - de bron van ongeleefd leven 4 - 135
  - het pad van vergeving 4 - 136
  - een reis van herstel 4 – 138

  Ter afsluiting - Kinderen van de Grote Geest blz. 141
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dit boekje is een verhandeling van een aantal gebeurtenissen die er toe hebben geleid dat het kind in mij zich niet heeft kunnen vormen tot een eenheid met het bestaan. Met de zijnservaring die het leven bedoeld is te zijn. Ik ben geen uitzondering en daarom schrijf ik dit. Weinig mensen zijn zich bewust van het feit dat het leven een doel heeft anders dan ‘gelukkig zijn’ en ‘succes ervaren’. Het leven is een taak op zich. Het leven dat we hier op Aarde te leven krijgen, is bedoeld om te helen. Om ons ervan bewust te worden dat we weliswaar menselijke wezens zijn, maar ook deel uitmaken van een veel groter geheel dat zich richt op groei. Expansie. Verheffing van de geest. De wereldziel. Daar kleeft een nadeel aan: dit kunnen we niet alleen. Dit is geen klus voor het ego dat besluit zijn schouders er onder te zetten en aan de slag te gaan, maar een taak voor ons allemaal. We kunnen onze geest en ziel niet in ons eentje verheffen omdat de geest Alles omvat Dat Is. Alles wat wij zijn. Als we de geest willen verheffen, zullen we dus met z’n allen aan de slag moeten om onze bewustwording over de aard der dingen te vergroten en zo bewust levende mensen te worden. Allen voor één en één voor ons allen. Het kan niet pakkender gezegd. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen