€ 19,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ASTROLOGIE ANDERS - HET PAD VAN DE MAAN (paperback)

bevrijding van het verleden

Tara Van Utrecht • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ASTROLOGIE ANDERS; Het moment van onze geboorte is bepalend voor de rest van ons leven. Bepalend voor wat we willen, kunnen en gaan creëren. Het enige dat vastligt, is wat we kúnnen creëren. Of we dat ook daadwerkelijk gaan doen, hangt helemaal van onszelf af: kiezen we voor de makkelijke en meest voor de hand liggende weg en doen daarmee wat onze ouders en voorouders hebben gedaan? Of besluiten we de sprong in het Grote Onbekende te wagen en op zoek te gaan naar onze oorsprong en daarmee naar ons authentieke en wezenlijke Zelf? Alleen zo kunnen we namelijk ons ware potentieel ontdekken en uit de Ware Bron leren tappen. Alleen daar vinden we wezenlijke vervulling want daar bewandelen we de weg van onze diepste waarheid. De weg die onze ziel wil gaan.
  VOORBEELDFUNCTIE; de kans is groot dat ik van een andere generatie ben en de omstandigheden van mijn conceptie, geboorte, jeugd en verdere leven totaal anders zijn dan die van jou. Mijn tijd is in die zin dus al voorbij. Verleden. Dat wil echter niet zeggen dat ik niets nieuws te vertellen heb. Jou niet wijzer kan maken dan je al bent. En op dat laatste ben ik eerlijk gezegd ook niet uit. Wat ik wil – wat ik met mijn schrijven hoop te bereiken – is dat je je gaat herinneren wie je bent en hoe je dat hebt kunnen vergeten. Hoe je de weg bent kwijtgeraakt. Dan zal blijken dat het niet uitmaakt of je in Toronto of Helsinki bent geboren, je ouders welvarend of arm zijn, jij enig kind bent of de jongste van een rij van twaalf, je jeugd een aaneenschakeling van ellende is geweest of jou juist een veilige haven heeft geboden waar je in je eigen tempo en op jouw eigen mocht leren en opgroeien, wennen aan de harde realiteit. Het enige wat dan telt, is wat je met deze ervaringen hebt gedaan en hoe je jezelf kunt bevrijden van de leugens, aannames, misvattingen en onterechte conclusies die je in die tijd over jezelf en het leven hebt getrokken. Hoe, in andere woorden, je van je innerlijke weten vervreemd bent geraakt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 122
  Uitgeverij : Tara Van Utrecht
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  INHOUD

  Intro: bevrijding van het verleden blz. 5
  Nachtelijke gids blz. 6

  DEEL 1 : ZELFVERWEZENLIJKING blz. 9
  - een licht in donkere tijden blz. 10
  - de getijden blz. 12
  - evenwicht blz. 14
  - wedergeboorte blz. 15
  - herinneringen aan oud zeer blz. 16
  - de vruchtbare bodem blz. 18
  wegwijzer door de maanstanden blz. 21
  once in a blue moon blz. 69

  DEEL 2 : DE REIS NAAR BINNEN blz. 71
  - heelwording blz. 72
  de weg door het midden; integreatie van tegenstellingen blz. 73
  de maansknopen in de tekens blz. 76
  de frisse wind van de eclips blz. 79
  - ankerplaats blz. 81

  Deel 3 : DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN blz. 82
  - het maanteken blz. 85
  - op zoek naar de kern van ons leven blz. 85
  het maanteken in de tekens blz. 86
  - transformatie; integratie van het onderbewuste blz. 90
  - ontwaken blz. 91
  - de reis die leven heet blz. 93
  de alchemie van het innerlijk huwelijk blz. 95
  - ongemak blz. 97
  - ondergeschoven kinderen blz. 99
  - bewust leren ‘zijn’ blz. 101
  - een oefening in leven blz. 104
  - uitdagingen blz. 105
  - deeltjes van het grote geheel blz. 106
  - op naar de volle maan blz. 107
  - afscheid van het verleden blz. 107
  - verlies van het Zelf blz. 109
  - de kracht van het duister blz. 112
  - in het licht van de oppositie blz. 114
  - het vinden van de waarheid in jezelf blz. 126
  – de oerkracht van de zwarte maan blz. 128
  - de duistere zuster blz. 129
  - verlangen blz. 130
  - het hervinden van evenwicht blz. 134
  - terugkeer naar eigen waarden blz. 136
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dit boek bestaat uit drie delen. Ze zijn onafhankelijk van elkaar geschreven zodat ze ook als zodanig kunnen worden gelezen en je alleen die informatie tot je kunt nemen die op een bepaald moment van toepassing op je situatie lijkt.
Het eerste deel bestaat uit een maankalender die je door de fasen van de maan leidt - de nieuwe maan, het eerste kwartier, de volle maan en het laatste kwartier - waarna er weer van voren af aan wordt begonnen. Iedere keer met een nieuwe les. Het tweede deel bevat informatie over de zogeheten maansknopen. Deze twee polen in onze geboortehoroscoop staan voor de twee punten in ons bestaan waar we alles al menen te weten (de zuidermaansknoop) en de vele momenten in ons leven waarop we met lege handen staan (de noordermaansknoop) en helemaal opnieuw moeten beginnen. Van voor af aan, alsof we kleine kinderen zijn die van toeten nog blazen weten. Het eerste deel heeft in die zin dan ook met het tweede te maken omdat de lessen van de maansknopen het best op een bepaald moment begonnen kunnen worden: bij nieuwe maan als er aan de donkere nachthemel geen greintje maanlicht te zien is en wij in onze persoonlijke duisternis op zoek kunnen gaan naar een straaltje van ons eigen licht. Dit licht zal op een gegeven ogenblik aan onze innerlijke nachthemel verschijnen zoals de maan aan het firmament waardoor we stukje bij beetje helen en toegroeien naar wie we van oorsprong zijn.
Het derde deel van dit boek bestaat uit een samenraapsel van informatie die allemaal op de een of andere manier met de invloed van de maan te maken heeft. Zaken die van pas kunnen komen als je wilt weten wie je bent, waar je zwakke punten liggen en wie en wat daarvan de oorzaak kan zijn. Hoe je – om het op een andere manier te zeggen – in het verleden gewond bent geraakt als gevolg van de onbewustheid van je voorouders. Informatie die wijst op de noodzaak van groei en heling. Bewustwording zo je wilt.
Alleen als je weet wie je bent en waarom je specifiek op dit moment – in deze era, dit tijdperk van ontwikkeling – op een specifieke plek ter wereld bent gekomen, zul je kunnen gaan begrijpen wat jouw specifieke lessen zijn (je levensplan) en hoe je deze het beste onder de knie kunt krijgen zodat je op een later tijdstip de door jou verworven kennis met anderen kunt delen. Daar gaat het leven over: worden wie je van oorsprong bent – onvoorwaardelijke liefde – om daar op een dag anderen bij hun groei mee te ondersteunen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen