€ 22,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Avontuur naar de Kern

De kunst is je ware zelf te ontdekken

Monique van der Zwart • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het boek beschrijft een persoonlijke reis van Monique van der Zwart, die diep ingaat op haar innerlijke zoektocht naar zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Het verhaal begint met Monique`s reflectie op het belang van gevoel over verstand en voert de lezer door verschillende levensfasen en ervaringen die bijdragen aan haar groei. Kernthema`s zijn de kracht van innerlijke wijsheid, het omarmen van het avontuur van het leven, en het belang van zelfreflectie en emotionele verwerking. Ze vertelt over haar reizen, zowel letterlijk- als figuurlijk, door de diepten van haar eigen psyche te verkennen, Monique deelt openhartig haar worstelingen met verslavingen, haar zoektocht naar zingeving, en de momenten van inzicht die haar leiden tot een dieper begrip van zichzelf en haar plaats in de wereld.

  Aanzienlijke delen van het boek richten zich op haar deelname aan een seminar en opleiding die gericht is op zelfgenezing en emotionele bewustzijn, wat leidt tot krachtige persoonlijke ontdekkingen en transformatie. Ze benadrukt het belang van het loslaten van oude patronen en omarmen van verandering om ware vrijheid en geluk te vinden.

  Dit boek is een intiem verslag van een persoonlijk en spirituele reis die de lezer meeneemt op een pad van transformatie, van duisternis naar licht, van verwarring naar helderheid, en uiteindelijk naar een plaats van diepe innerlijke vrede en acceptatie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 144
  Uitgeverij : Monique van der Zwart
  ISBN : 9789083371597
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen