€ 27,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Balans is de Sleutel

Emotioneel lichaamswerk

Mar van Heezik • Boek • paperback

 • Samenvatting
  BALANS IS DE SLEUTEL

  Deel één van het boek, “Veranderen is voor anderen, Toch?” is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht.
  Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.
  Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je systeem, je weet intussen wat jij wilt veranderen en wat er zoal moet veranderen.
  De excuses die worden verzonnen om ergens onderuit te komen zijn je duidelijk, zo ook het besef dat jij niet jouw eigen verantwoordelijkheid hoefde of wilde dragen, heb je nu helder voor ogen.
  Hiermee ben je aan de slag gegaan en het eerste resultaat is al te merken.
  Want, je bent het waard!

  Mijn Lichaam is mijn huis,
  Alleen daar vind ik de rust die ik nodig heb.
  Gesprekken met andere mensen helpen je om nieuwe perspectieven, onderwijs in de breedste zin te zien en het is zeker de moeite waard eens open en zorgvuldig rond te kijken.
  Deze drie simpele lessen zijn de sleutel tot succes. Als u deze drie fundamenten van persoonlijke ontwikkeling heb geïnternaliseerd en je kunt zeggen dat je een ontspannen en flexibele, een open-minded persoon bent, is er niets waarom jij je dromen niet waar kunt maken.

  ISBN 978 90 822 616 1 5
  BT Boektriomf
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 213
  Uitgeverij : Boektriomf
  ISBN : 9789082261615
  Datum publicatie : 09-2014
 • Inhoudsopgave
  BALANS IS DE SLEUTEL

  Succes heb je zelf in handen! Begin nu!

  Jouw innerlijke proces is een gebeuren van liefde voor jezelf.
  Elke ingang kun je niet alleen bevrijden van pijn en (voor)oordelen, maar ook van oude beelden en gewoonten die zijn opgeslagen in jouw systeem.
  Het is een milde manier om jezelf vreugde en vrede te geven.

  Wil jij succes hebben? Neem dan de touwtjes in eigen hand!

  Dit tweede werkboek, "Balans is de sleutel" beschrijft de volgende weg naar verandering en persoonlijke groei en ontwikkeling.
  Een weg die de kracht in jezelf aan boort.
  Het laat langzaam zien wat het nut er van is.

  Zie ook deel 1. "Veranderen is voor Anderen. Toch?"
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

LEVEN IN BALANS

De volgende stap
Kijk eens in de spiegel, doe je mondhoekjes omhoog en geef je zelf een compliment.
Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt.
We vragen ons zelf af: ‘Wie ben ik om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?’
Maar wie ben jij om dat niet te zijn? Je onbelangrijk voordoen bewijst de wereld geen dienst. Er is ook niets verlichts aan om jezelf klein te maken, opdat andere mensen zich bij jou niet onzeker zullen voelen. We zijn allemaal bedoeld om te stralen als kinderen. Wij zijn geboren om de glorie van het Goddelijke die in ons allen is te openbaren. Deze is niet alleen in sommigen van ons, die is in iedereen. En als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen. Als wij van onze angst bevrijd zijn, bevrijd onze aanwezigheid vanzelf anderen.
Het bevestigd weer dat we onze angsten onder ogen moeten durven zien om er geheeld uit te mogen komen en onze grootsheid te kunnen laten schitteren. Als je dit niet van jezelf gewend bent, is het vreemd om zo te zijn. Maar het is wel wat je als mens werkelijk bent.
Wijs en volmaakt.
Vaak, wanneer je moe bent, vergeet je jouw eigen wijsheid. Dan ga jij op een wijze verder van kortaangebonden zijn. Dan leg je op alle slakken zout en bent niet meer te genieten voor de ander. Het gevolg is vaak een neerwaartse spiraal van negatieve gezegden en de daarbij behorende emoties.
Ik had dat onlangs met mijn partner, en de omgeving wist niet meer hoe ze op mij moesten reageren, om het bij mij te laten. Op een gegeven moment hadden wij zoiets: ‘Als het zó moet, dan kunnen we beter uit elkaar gaan.’
Dat hebben we ook gedaan. Gedurende een week ben ik erop uitgetrokken naar mijn kinderen.
En nadat ik bij vrienden was geweest en daarna ook nog mijn geboorteplaats te hebben bezocht vielen er wat emotionele zaken op zijn plaats.
Het thuiskomen na die week was weer heerlijk.
Gelukkig kunnen we de tijd vóór die week nu weg relativeren en hebben wij ook ontdekt dat het soms gewoon goed is om even afstand te nemen zodat we daardoor weer dichter bij elkaar kunnen komen… ×
SERVICE
Contact
 
Vragen