Niet leverbaar

×

€ 40,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Basisbegrippen van recht

Gerd Verschelden • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Basisbegrippen van recht verduidelijkt de belangrijkste begrippen die de verschillende domeinen van het Belgische recht doorkruisen en brengt ze in verband. Dit zijn bijzonder nuttige kapstokken voor een verdere studie van het recht. In dit boek gaat bijzondere aandacht naar het burgerlijk procesrecht. Ook de alternatieve wijzen van geschillenoplossing komen aan bod.
  Het boek sluit af met een viertalig overzicht van 300 juridische basisbegrippen die in Belgiƫ courant worden gebruikt (Nederlands-Frans-Engels-Duits). Daarnaast is er een nog uitgebreidere woordenlijst met rechtstermen Nederlands-Frans waarmee de rechtenstudent tijdens zijn verdere studies zal worden geconfronteerd. Dat alles maakt van Basisbegrippen van recht een standaardwerk dat inzicht biedt in de belangrijkste concepten van het Belgische recht en hun onderlinge samenhang doorheen de verschillende rechtstakken.
  Deze tiende editie is het resultaat van een actualisering, met verwerking van met de verwerking van wetswijzigingen voornamelijk op het vlak van het burgerlijk procesrecht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 191mm x 240mm
  Aantal pagina's : 384
  Uitgeverij : Owl Press
  ISBN : 9789464759303
  Datum publicatie : 09-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 40,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen