€ 21,95

ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

niet beschikbaar

BESPIEGELINGEN

Nostalgie met een knipoog

Ron Semeijn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De auteur vertelt op zijn eigen karakteristieke wijze over allerlei zaken en gebeurtenissen die hij in de loop der jaren heeft meegemaakt. Door de boeiende- en beeldende manier van vertellen voelt het aan alsof je als lezer meespeelt in zijn verhalen.Naast de van hem bekende droge humor laat Semeijn zich ook van zijn serieuze kant zien met o.a. een paar aandoenlijke terugblikken op zijn jongste jeugdjaren en wat hem tegenwoordig opvalt en bezighoudt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 230mm
  Aantal pagina's : 196
  Uitgeverij : ROFEL
  ISBN : 9789464437188
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  51 korte en langere waargebeurde verhalen, vaak humoristisch, maar soms ook serieus en aandoenlijk.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Verhaal 15 fragment uit: ' Verspilling van energie'.

Handen schudden, neen laat maar
Na enkele dagen mocht ik het ziekenhuis verlaten en de boerenknul werd gelijk met mij ontslagen. Kort daarna hebben mijn vrouw en ik een afspraak met hem gemaakt en gingen we richting het buitengebied.' Na de koffie zei hij plotseling tegen ons: 'de zeug is berig, vinden jullie het leuk om eens te zien hoe dat in zijn werk gaat?
Op naar de altijd welriekende varkensstal. Het stevige mannetje had niet veel tijd nodig om opgewonden te raken en hij besprong met zijn kurkentrekkertje in de aanslag meteen de zeug.
Ho, ho, ho, hoorde ik plotseling naast me en onze vriend sprong lenig over het houten hekwerk, dook naar beneden en pakte met zijn blote rechterhand het trompettertje van de beer vast om er vervolgens iets onduidelijks mee te doen. 'Hij stopte hem in het verkeerde gat en dat vind ik dus pure verspilling van energie' was zijn laconieke reactie.
Toen we weer op huis aan wilden kregen we van hem een stevige handdruk. Inderdaad, met die hand dus. Achteraf beschouwd heb je er eigenlijk geen corona pandemie voor nodig om te kunnen concluderen dat het handen schudden voortaan best achterwege gelaten kan worden. Je weet immers maar nooit waar die hand eerder is geweest.
Ron Semeijn ×
SERVICE
Contact
 
Vragen