€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Over Tante Ka, de biggendrijver en anderen
  Over Tante Ka, de biggendrijver en anderen (ePUB)
 • Cover Over Tante Ka, de biggendrijver en anderen
  Over Tante Ka, de biggendrijver en anderen (boek)

BESPIEGELINGEN

Nostalgie met een knipoog

Ron Semeijn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De auteur vertelt op zijn eigen karakteristieke wijze over allerlei zaken en gebeurtenissen die hij in de loop der jaren heeft meegemaakt. Door de boeiende- en beeldende manier van vertellen voelt het aan alsof je als lezer meespeelt in zijn verhalen.Naast de van hem bekende droge humor laat Semeijn zich ook van zijn serieuze kant zien met o.a. een paar aandoenlijke terugblikken op zijn jongste jeugdjaren en wat hem tegenwoordig opvalt en bezighoudt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 230mm
  Aantal pagina's : 196
  Uitgeverij : ROFEL
  ISBN : 9789464437188
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  51 korte en langere waargebeurde verhalen, vaak humoristisch, maar soms ook serieus en aandoenlijk.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Verhaal 31. Ben je helemaal van de pot gerukt !

Een goede vriend van me, die een caravan bezat, bood aan zijn chemisch toiletje tijdelijk ter beschikking te stellen. Hij zou me opwachten op een parkeerplaats en ik sprak met hem af dat hij het toiletje boven op zijn auto zou uitstallen met een bordje ‘te koop’ erbij.

Rond het middaguur arriveerden we in de auto van mijn broer op de bewuste parkeerplaats en ik riep quasi enthousiast tegen hem: ‘hé, moet je kijken, zo’n toilet zoek ik nou net, stop eens even bij die gozer, dan kan ik vragen wat hij ervoor wil hebben.’ Ik had mijn broer waar ik hem wilde hebben, want uit zijn spontane reactie kon ik opmaken dat hij ter plekke ernstig twijfelde aan mijn verstandelijke vermogens.

‘Doe niet zo achterlijk man, wat moet jij nou met zo’n ding?’ ‘Stop nou maar, dan ga ik naar die vent toe.’ Ik ging daarop zogenaamd in gesprek met de verkoper en trok na enige tijd mijn portemonnee om er iets onduidelijks mee te doen. Ik schudde mijn vriend de hand, nam het toiletje onder de arm en liep terug naar de auto.

‘Kende je die man’, vroeg mijn broer?’ ‘Nee, nog nooit gezien.’ ‘Hij vroeg trouwens maar een tientje, maar dan moest ik hem wel zelf nog even schoonmaken.’ ‘Hoezo schoonmaken, er zit toch geen stront in?’ ‘Hoogstens nog een klein beetje, hij kan bij jou toch wel in de achterbak?’ ‘Ben je helemaal besodemieterd, die strontdoos komt bij mij niet in de auto.’

Het werd hoog tijd om open kaart met mijn broer te spelen ……. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen