€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Bier Als de vrouw van mijn dromen

Richard Moerkerk • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Wie bier zegt, zegt Richard Moerkerk en wie Richard Moerkerk zegt, zegt bier. Ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
  De veertigjarige Alkmaarse biersommelier heeft een ongekende passie voor het gerstenat en deelt zijn onuitputtelijke kennis graag met de gasten van zijn werkgever: het proeflokaal De Boom in zijn woonplaats of via zijn eigen onderneming De Bierbasiliek. Zijn expertise verdient een breder podium en dat is de reden dat dit boek op de markt is gebracht.
  De columns zijn een aaneenschakeling van grappige, leerzame en geschiedkundige wetenswaardigheden over bier. De vlot geschreven verhaaltjes worden afgewisseld door recepten van gerechten en hapjes waarin – hoe kan het ook anders – bier een prominente rol speelt.

  ‘Bier als de vrouw van mijn dromen’ is in meerdere opzichten een aanrader. Voor de echte bierliefhebber die door een expert wordt ingewijd in de geheimen van de bierproductie en -consumptie. Voor de thuisdrinker die door de tips van de enthousiaste sommelier wordt gewaarschuwd voor de valkuilen waar hij of zij in kan tuimelen en voor de culinaire fijnproever die zich in de keuken kan terugtrekken om aan de hand van de recepten een van de originele gerechten te bereiden.

  Proost en eet smakelijk!
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 176mm x 250mm
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : De BierBasiliek
  ISBN : 9789464815207
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen