Niet leverbaar

×

€ 39,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Blockchain

Daniel Drescher • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

  In 25 overzichtelijke stappen beschrijft dit boek de basisprincipes van de blockchaintechnologie. Er wordt geen gebruik gemaakt van wiskundige formules, programmacode of computerwetenschappelijk jargon. U hoeft bovendien niet te beschikken over voorafgaande kennis op het gebied van informatica, wiskunde, programmeren of cryptografie. De terminologie wordt uitgelegd aan de hand van heldere visuals, analogieƫn en metaforen.

  Dit boek slaat een brug tussen puur technische boeken over de blockchain en louter op het bedrijfsleven gerichte boeken. Het doet dit door zowel de technische concepten achter de blockchain als hun rol in businesstoepassingen uit te leggen.

  Na het lezen van dit boek weet u:

  Wat de blockchain is Waarom de blockchain nodig is en welk probleem het oplost Waarom er zo veel te doen is over de blockchain en de mogelijkheden ervan Hoofdcomponenten en hun doel Hoe de verschillende componenten van de blockchain functioneren en met elkaar communiceren Beperkingen, waarom die er zijn en wat er gedaan is om ze te overkomen Belangrijkste applicatiescenario's Dit boek is bedoeld voor iedereen die een algemeen idee wil krijgen van wat blockchaintechnologie is, hoe het werkt en hoe het mogelijk het financiƫle systeem zoals wij dat kennen zal veranderen.

  Trefwoorden: blockchain bitcoin informatica daniel drescher

 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 156mm x 238mm
  Aantal pagina's : 288
  Uitgeverij : Duuren Media, Van
  ISBN : 9789463560580
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen