€ 335,81


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Bomenwerk, kosten en techniek 2022

n.b • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bouwkosten.nl BV presenteert: Bomenwerk, kosten en techniek 2022. Bomen zijn onmisbaar voor een hoge kwaliteit van de leefomgeving. Dat bewustzijn leeft steeds sterker, zowel onder bewoners als gemeenten en bedrijven. Bomen brengen de natuur dichtbij en vangen fijnstof op. Doordat ze zo oud en groot kunnen worden, dwingen ze ook respect af. Het streven om bomen te beschermen en de kans te geven om oud te worden, wint terrein. Maar om zo oud te worden heeft een stadsboom de verzorging nodig die alleen specialisten kunnen geven. Deze kleurenuitgave behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is daardoor een unieke uitgave in de branche. Zie de inhoudsopgave en/of de inkijktekst voor meer informatie.

  Nieuwe uitgever: Bouwkosten.nl BV ---- Het boek 'Bomenwerk, Kosten en techniek' behandelt alle fasen van boomaanleg en onderhoud in bebouwd gebied en is een unieke uitgave in de branche, mede tot stand gekomen door informatiebronnen uit de praktijk. Het unieke aan deze uitgave is de aandacht die besteed wordt aan kosteninformatie. Daarnaast is de bijbehorende technische informatie erg praktisch beschreven. De vele illustraties en foto's maken het boek boeiend, goed leesbaar en verduidelijken de teksten. Uit de praktijk is gebleken dat de behoefte aan meer inzicht in de kosten erg groot is. deze informatie is daarom ook goed te gebruiken in calculaties en/of ramingen om een gedegen financieel plaatje neer te leggen. De uitgave is - naast 'groengenoten' = zeer geschikt voor stedenbouwkundigen, bouwarchitecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en facilitaire diensten die groen beheren. Jaarlijks worden de prijzen geactualiseerd en wordt de informatie uitgebreid met nieuwe gegevens uit de markt. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor nieuwe idee├źn en voorstellen over informatie waar de branche behoefte aan heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl B.V.
  ISBN : 9789493196568
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  HOOFDSTUKKEN Beleidsadvies en juridisch advies Boomdatabeheer Onderzoek aan bomen Ontwerp Standplaats Klimaat en bomen Aanplant Verplanten Beheer en verzorging Ziekten en aantastingen Beleidsadvies en juridisch advies Bescherming bomen bij werkzaamheden Veiligheid Aanbesteden en contracten
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 335,81

niet beschikbaar

niet beschikbaar5-6 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen