Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Hoe is het met Annie?
  Hoe is het met Annie? (boek)
 • Cover Verhuisd
  Verhuisd (boek)

Bonte chaos

Désirée Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Spannende fictie roman, geschreven vanuit een ik-perspectief, in het verleden en het heden.

  -

  Een merkwaardig figuur woont sinds kort in de chique villawijk. Niemand weet wie het is. Als de nieuwsgierige charmante Carmen ‘s avonds door de buurt loopt hoopt ze erachter te komen.

  De drie bevriende stellen maken een gezamenlijke vaartocht. Carmen verdwijnt spoorloos terwijl de weduwe Liz Kitch het avontuur van haar leven beleeft. Roel en Kim gaan trouwen, ondanks alles. En Shanice, die ooit een groot geldbedrag in de loterij won, merkt dat haar leven niets voorstelt, ook al maakt ze als schrijfster een grote kans op een bestseller als ze ontdekt wie de interessante nieuwe bewoner is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 311
  Uitgeverij : Simons
  ISBN : 9789464060546
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Opgedroogde verflucht walmt omhoog. Weer niets. Die andere doos, wat zou er in zitten? Ik trek de doos naar me toe en open het ongeduldig. Er moet iets zijn! Ik trek het gewoon niet meer. Waar is ze toch? Wat is ze aan doen? Mijn oog valt op een paar oude schriften, pennen en gummen. Ook een rekenmachine zit erbij. Wat een oude troep toch allemaal. Wat moeten we ermee? Wie bewaart zoiets? Ik dacht dat ze dit allemaal allang weg had gedaan tijdens de verhuizing. Ze had de vorige keer toch een radicale schoonmaak gehouden? Kennelijk kon ze hier geen afstand van doen. Als ik dieper in de doos voel, voel ik iets hards. Een boekje met een harde rode kaft til ik omhoog. Een dagboek. Haar dagboek. Nooit geweten dat Shanice ×
SERVICE
Contact
 
Vragen