Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Verhuisd
  Verhuisd (boek)
 • Cover Wespennest
  Wespennest (boek)

Bonte chaos

Désirée Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een merkwaardig figuur woont sinds kort in de chique villawijk. Niemand weet wie het is. Als de nieuwsgierige charmante Carmen ‘s avonds door de buurt loopt hoopt ze erachter te komen.

  De drie bevriende stellen maken een gezamenlijke vaartocht. Carmen verdwijnt spoorloos terwijl de weduwe Liz Kitch het avontuur van haar leven beleeft. Roel en Kim gaan trouwen, ondanks alles. En Shanice merkt dat haar leven niets voorstelt, ook al maakt ze als schrijfster een grote kans op een bestseller als ze ontdekt wie de interessante nieuwe bewoner is.

  Monique: ‘de personages worden ijzersterk neergezet. Dit in tegenstelling tot de duistere, nieuwe buurtbewoner. Zijn rol blijft daardoor spannend en mysterieus tot het einde.’
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 311
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789464060546
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

2011

De bomen zijn inmiddels volgroeid en de chique tuinen staan volop in bloei. De bewoners houden het lang vol in de Somerville, alsof ze er al jaren wonen. Zouden zij het, anno nu, nog steeds volhouden?
Het feest van Liz Kitch zal niemand ooit vergeten en de nieuwe bewoner woont sinds kort in een van de vrijstaande villa’s, maar wat daar speelt is niet meteen voor iedereen duidelijk.

ROEL

De rij is ellenlang en het is weer tropisch heet vandaag. De airco draait volop en mijn zonnebril glijdt bijna van mijn neus als ik naar mijn reep in het dashboardkastje graai. Als ik opkijk bots ik ×
SERVICE
Contact
 
Vragen