€ 59,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

2016

Ronald Boeklagen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Revit 2016. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken.

  Dit boek leert u stap voor stap de ontwerptechnieken van 3D CAD in de bouw vanaf de eerste muur tot en met de bestektekening. Eerst maakt u kennis met het proces in z'n geheel in vogelvlucht. Vervolgens gaat u aan de slag met verschillende componenten als kolommen, liggers, muren, daken en trappen. Ook leert u uw eigen componenten aan te maken. Daarna komt BIM aan bod met ruimtes, samenwerken, infasering en het NL-SfB-afsprakenstelsel. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten, tekennormen en regels uit het bouwbesluit zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet volgens de Nederlandse bouwafspraken. Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

  Gratis extra's op cadcollege.nl
  Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis instructiefilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis symbolen en families downloaden. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige Revit student.

  Deze uitgave over Revit 2016 is verzorgt door auteur en docent Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Bouw Informatie Modelleren. Naast deze serie biedt de reeks Computer Ondersteund Ontwerpen alles over AutoCAD en Inventor. De ervaren auteur leidt bij het CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor Revit, AutoCAD, Inventor en 3ds Max. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux'.

  - Nederlandse tekst
  - Nederlandse tekennormen
  - Beginnende gebruiker
  - Gevorderde gebruiker
  - Uitgewerkte opgaven op cadcollege.nl
  - CADCollege Tools op cadcollege.nl
  - Ook voor Revit LT-gebruikers (gemarkeerd)
  - Voor Windows

  Titel: Revit 2016, Bouw Informatie Modelleren
  Auteur: Ir. R. Boeklagen
  ISBN: 978-90-72487-97-1, NUR 991
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 186mm x 249mm
  Aantal pagina's : 992
  Uitgeverij : TEC CAD College B.V.
  ISBN : 9789072487971
  Datum publicatie : 04-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 59,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen