€ 201,65


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Bouwkostenkompas Grond-, Weg en Waterbouw 2022

Marc Hengstmangers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het BouwkostenKompas GWW 2022 is inmiddels de 12e jaarlijkse uitgave met kostenkengetallen voor de Grond-, Weg- en Waterbouwsector. De kengetallen zijn een hulpmiddel voor het bepalen van de kosten in de vroege fasen van het ontwerpproces. Overheden, architecten, ingenieurs, ontwikkelaars, kostendeskundigen en andere professionals zullen het BouwkostenKompas als een welkome aanvulling zien op haalbaarheidsonderzoeken van projecten waaraan zij werken. Door zijn formaat is het BouwkostenKompas GWW, met een groot aantal kengetallen van verschillende typen civieltechnische werken, een handig zakboek. Een ‘must’ voor iedereen die met kosten te maken heeft, met name in de richtingbepalende fases van een ontwerpproces. De kengetallen zijn uw kompas naar een succesvol project. Waarom dit BouwkostenKompas? -Voor financiële controle bij planontwikkeling; -Voor haalbaarheidsberekeningen van ontwerpstudies; -Voor het bepalen van de bijkomende kosten; -Voor een snelle toets van begrotingen; -Compleet en toch overzichtelijk; -Uitgebreide lijst kengetallen met onderbouwingen; -Bijbehorende vormfactoren en prijsinvloeden. Voor wie is dit BouwkostenKompas? -Voor ontwikkelaars; -Voor overheden; -Voor uitvoerende partijen; -Voor ingenieursbureaus; -Voor kostendeskundigen. Meer dan 30 jaar kostenervaring binnen handbereik! Het BouwkostenKompas GWW 2022 is een ontwikkeling van IGG bouweconomie. IGG is inmiddels ruim 30 jaar actief als bureau voor bouweconomie. Met het BouwkostenKompas heeft u direct toegang tot de jarenlange ervaring van IGG. Op de website vindt u een nog uitgebreidere lijst met kengetallen en kunt u van alle kengetallen ook de onderbouwingen opvragen. De toegang gedurende het abonnement is onbeperkt.

  Bouwkostenkennis binnen handbereik! Het BouwkostenKompas GWW is een handzaam boek met meer dan 1.000 kostenkengetallen van verschillende typen bouwwerken. De kengetallen zijn een hulpmiddel voor architecten, ontwikkelaars en andere professionals die snel en een- voudig de kosten van een bouwproject willen bepalen. Alle kengetallen zijn onderbouwd met begrotingen die zijn opgesteld en continu worden onderhouden door bouwkostendeskundigen van IGG Bouweconomie. IGG is in 1988 opgericht als onafhankelijk adviesbureau gericht op het beheersen van kosten en de economische haalbaarheid van utiliteits- en woningbouw, restauratiewerken en civiele werken. Het BouwkostenKompas bestaat uit een serie handzame boeken met de uitgaven Woning- en Utiliteitsbouw, GWW, Installaties en Sloopwerken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 104mm x 165mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Bouwkosten.nl BV
  ISBN : 9789083155319
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  Alsmaar stijgende bouwkosten Bouwkostenindex.nl Toelichting op cijfers Regioinvloeden SSK & procesbeheersing Kengetallen wegen -Woon- en wijkstraten -Bedrijven-, kantoor- en winkelstraten -Ontsluitingswegen -Verbindingswegen -Provinciale- en rijkswegen -Langzaam verkeer -Elementverharding Kengetallen verkeersreguliering -Drempels -Rotondes -Geluidsvoorzieningen -Verkeersregelinstallaties -Matrixborden -Bewegwijzering Kengetallen bruggen -Perceeltoegangsbrug -Langzaamverkeer -Snelverkeer -Tuibruggen -Beweegbare bruggen -Kengetallen tunnels -Fietstunnels -Autotunnels -Open tunneldelen Kengetallen water- en terreinvoorzieningen -Water -Duikers -Kadevoorzieningen -Pleinen -Speeltuinen -Blokgroen Civieltechnische gebouwen -Fietsenstallingen -Oppervlakteparkeren -Parkeergarages -Civieltechnische gebouwen Bijkomende kosten Begrippenlijst Colofon
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 201,65


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen