€ 26,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Brain Food

n.b • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Voeding heeft een grote impact op de gezondheid van je hersenen. Van alles wat je eet, gaat maar liefst 20-25% van de binnengekregen energie naar je hersenen. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt om je zowel mentaal als fysiek goed te voelen. Maar wat hebben jouw hersenen nu allemaal nodig? In het boek ‘Brain Food’ leer je alles over gezonde voeding voor je hersenen. Ik deel inzichten vanuit de orthomoleculaire geneeskunde, de neurowetenschap en mijn eigen ervaringen. Ook bevat het boek 79 Brain Food recepten, met allerlei ingrediënten om jouw hersenfuncties te versterken.

  Voeding is in de afgelopen jaren enorm veranderd. We eten tegenwoordig compleet anders dan tijdens het grootste deel van onze menselijke evolutie. Hierdoor kan ons brein niet meer optimaal functioneren, met vele moderne gezondheidsklachten tot gevolg. Aan de hand van de laatste inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en neurowetenschap laat Charlotte Labee zien hoe je deze situatie met een Brain Food-lifestyle en kennis van je eigen hersenen structureel kunt omdraaien. Combineer de kracht van natuurlijke voeding met die van je eigen brein om nieuwe gewoonten te creëren en je leven en gezondheid ingrijpend te veranderen. De praktische voedingstips en heerlijke recepten in dit boek maken het makkelijk en leuk om Brain Food in je leven te integreren en lekkerder in je vel te zitten dan ooit. Na een periode van veel tegenslagen en heftige burn-outklachten, veranderde Charlotte Labee haar manier van eten en leven. Het toepassen van de kennis die ze vergaarde over Brain Food en haar interne fabriek (het brein), zorgde dat al haar gezondheidsklachten verdwenen. Hierdoor staat ze inmiddels weer positief en bruisend van energie in het leven. Charlotte is Brain Balance-expert, spreker, (bedrijfs)coach en auteur. Eerder schreef ze het boek Brain Balance, dat positief ontvangen werd en uitgroeide tot bestseller.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 197mm x 252mm
  Aantal pagina's : 360
  Uitgeverij : Charlotte Labee
  ISBN : 9789083012926
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  1. Brain Food een nieuwe trend 2. Het Golden Growth model 3. Wat ligt er in mijn koelkast en voorraadkast? 4. Waarom je beter geen bewerkte voeding kunt eten. 5. essentiële brain foods 6. hoe verander je je leefstijl en eetstijl? 7. de invloed van voeding op stress 8. eten voor een beter geheugen 9. eten om je geluksgevoel te boosten 10. eten voor meer energie 11. de biochemie in je brein 12. de waarheid over suikers en vetten 13. kruiden en planten voor gezonde hersenen 14. intermittens fasting 15. smoothies 16. Brain Food voor kinderen 17. Ontbijt recepten 18. lunch recepten 19. diner recepten 20. dessert recepten 21. Brain bites en drinks 22. Start met jouw Brain Food lifestyle
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 26,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen