€ 34,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Breinvriendelijk veranderen

Joke de Vries • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Laat je inspireren en ondersteunen door een zeer ervaren adviseur en trainer bij jouw complexe verandering. Leer breinkennis toe te passen en vergroot de slagingskans van je project. Direct toepasbaar met checklists en extra ondersteunende informatie via de website.

  Vergroot de slagingskans van je verandertraject met de praktische breinkennis in dit boek. Zou het niet heerlijk zijn als je gewoon tegen medewerkers kon zeggen: “Er zit een grote verandering aan te komen, we hebben er goed over nagedacht, dit is echt het beste en we zorgen dat iedereen goed terechtkomt. Vertrouw mij maar.” en dat ze dat dan van je aannemen en vrolijk meebewegen? Helaas werkt het zo niet. Het menselijk brein is van nature niet dol op verandering. Ons brein houdt van zekerheid, overzichtelijke situaties, volledige informatie en rechtvaardigheid. Lastige behoeftes wanneer je van plan bent om een drastische verandering door te voeren in je organisatie. Je lost dit grotendeels op door goed te communiceren en eerlijk met mensen om te gaan. Maar dan ben je er nog niet. Als mens willen wij ook graag waarde toevoegen, deel uit (blijven) maken van ons vertrouwde team en zelf de touwtjes in handen hebben. Bij de meeste verandertrajecten komen ook die behoeften op losse schroeven te staan. Dit boek staat vol met deze en andere valkuilen en behoeften van je brein die invloed hebben op het succes van je verandering. Op een overzichtelijke en begrijpelijke manier krijg je uitgelegd hoe ons brein reageert op veran- dering. Vervolgens wordt deze kennis gebundeld in het praktische model voor Breinvriendelijke Verandering. Hiermee kun je gelijk aan de slag om meer invloed te krijgen op ‘de menskant’ van jouw verandering.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 158mm x 239mm
  Aantal pagina's : 178
  Uitgeverij : 202Publishers
  ISBN : 9789492394347
  Datum publicatie : 07-2023
 • Inhoudsopgave
  Inleiding 5 Deel 1 Wat doet verandering met je brein? 7 Hoofdstuk 1: Het bedreigingssysteem van je brein 9 Hoofdstuk 2: Het energieverbruik van je brein 31 Hoofdstuk 3: Aannames en afsnijdroutes 45 Hoofdstuk 4: Het goede nieuws: je beloningssysteem 67 Deel 2 Het model voor breinvriendelijke verandering 83 Hoofdstuk 5: Doel: een sterk veranderverhaal maken en vertellen 87 Hoofdstuk 6: Vertrouwen: Bedreiging herkennen en verminderen 107 Hoofdstuk 7: Motivatie: het creëren van beweging 137 Hoofdstuk 8: Capaciteit: energiebesparende maatregelen toepassen 159 Tot slot 175 Verantwoording 176 Aanbevolen boeken 177
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 34,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen