€ 18,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Van slag

Meghan Quinn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deel 2 van de Brentwood-serie: vol humor, knappe honkbalspelers, bijdehante dames, liefdesverdriet én sexy romantiek. Alle delen los van elkaar te lezen.

  Carson Stone is een van de veelbelovendste spelers van het Brentwood University-honkbalteam. Tot hij tijdens een training door een jongerejaars onderuit wordt gehaald en daardoor zijn achillespees scheurt. Wanneer hij hersteld is van de blessure lijkt hij zijn mojo kwijt te zijn. Wat hij ook probeert, zijn slaggemiddelde blijft mijlenver achter bij wat het was.
  Milly Potters hele leven staat in het teken van honkbal. Het is haar favoriete sport en ze weet er alles van. Ze is erg verlegen en teruggetrokken, maar het is haar droom om te coachen. Door haar scherpe oog ziet ze bij het bestuderen van de wedstrijdbeelden meteen waar het bij Carson misgaat, en ze biedt aan hem te helpen. Tijdens de trainingssessies die volgen merkt ze dat ze Carson eigenlijk wel erg leuk vindt, maar zal de populaire, knappe speler haar ooit zien staan?

  De Brentwood-serie van Meghan Quinn is ontzettend verslavend en grappig. De serie begint met Op slag verliefd en gaat na dit deel verder met onder andere Sla je slag. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

  Reviews:
  ‘Zo genoten van dit boek! Een heerlijk liefdesverhaal waarbij de pagina’s soms bijna vlam vatten.’ – @lynnstabooks
  ‘Wat een heerlijk boek dit! Goed uitgewerkte personages, heerlijke humor; echt zo’n boek waar je in door blijft lezen.’ – @jettelsbooks
  ‘Dit is zo’n leuk boek! Zowel de twee hoofdpersonages als de vrienden in de bijrol zijn stuk voor stuk sympathiek, de dialogen zijn écht grappig en af en toe krijg je een absurde maar hilarische situatie ertussen. […] Als je de Off Campus- of Briar U-reeksen van Elle Kennedy leuk vond, moet je deze zeker een kans geven!’ – @deboekenvansofie
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 136mm x 215mm
  Aantal pagina's : 384
  Uitgeverij : Love Books
  ISBN : 9789021422060
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 18,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen