€ 18,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Broederlijk

Duke Ham • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wat begint als een toevallige ontmoeting ergens in Zeeland, verandert al snel in een spannend avontuur dat zich grotendeels in Italië afspeelt. Voor Jorien, een jonge vrouw die een wat saai leven leidt, zijn de gebeurtenissen de aanleiding om het roer faliekant om te gooien en een nieuw leven te beginnen. De onvoorwaardelijke wederzijdse liefde van twee broers Henk en Peter, eeneiige tweeling, is daarbij de rode draad in dit verhaal.

  Dit is de debuutroman van Duke Ham (1951).Na een werkzaam leven in de luchtvaart, kreeg hij na zijn pensionering de tijd en de mogelijkheid om een roman te schrijven. Deze roman is spontaan ontstaan zonder een vooraf bedacht scenario. Tijdens het schrijven ontstonden het verhaal, de locaties en de personen waardoor het ook voor de schrijver een avontuur werd. Hij combineert de eigenschappen van techneut en romanticus en heeft een schrijfstijl die meer filmisch dan prozaïsch is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 270
  Uitgeverij : Duke Ham
  ISBN : 9789464066777
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  02-05-2021
  Aanrader
  Een makkelijk leesbaar boek met mooie verhaallijnen die uitnodigen om het in 1 keer uit te lezen. Leuke wendingen in het verhaal. Zowel voor man als vrouw de moeite waard om te lezen!


  Geplaatst door uit Hilversum , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 18,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Italië, 20 jaar eerder

Stel je voor, je bent een jonge Nederlandse man van in de dertig en je woont en werkt in Italië. Je zit in een klein pension in Riva del Garda, een prachtige stad aan de noordkant van het Gardameer. Op de eerste verdieping heb je een slaapkamer, een woonkamer, een keukentje en een badkamer met toilet.
Als je thuiskomt uit je werk neem je een bad, elke dag. Frisgewassen ga je dan op de vensterbank van de woonkamer zitten met het raam open en je rookt een sigaret en je drinkt een koud biertje.
Beneden zie je het smalle straatje dat uitkomt op een klein plein met een caffè op de hoek waar je ’s morgens altijd je eerste espresso neemt.
Vooral in de zomer, in de namiddagzon is er niets heerlijker dan zo te zitten mijmeren in de vensteropening en te bedenken wat je die lange avond die nog komen gaat, zal gaan doen.
Meestal pakte het anders uit dan je had bedacht in je fantasieën. Je kwam dan weer veel te laat alleen thuis en sliep je rusteloze dromen tot je ’s morgens vroeg weer door je wrede wekker wakker werd gerinkeld. Maar op een avond was het anders.

Laat ik bij het begin beginnen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen