Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Columns vanuit de kuip!

Een reisverslag van Nedeland naar Tahiti vanaf zeiljacht Blue Spirit

Brigit Steer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het begon allemaal met een droom! Die droom werd werkelijkheid! Brigit neemt je mee op reis en vertelt in haar columns over het leven aan boord van SY Blue Spirit, de mensen die ze ontmoeten en de landen die ze bezoeken. In dit boek neemt ze je in 4 jaar mee van Nederland naar Tahiti. Brigit vertelt over haar emotie's, onzekerheden, ontmoetingen en uitdagingen!

  Na ruim 35 jaar in de reisbranche werkzaam te zijn geweest kwamen ze met SY Blue Spirit op bestemmingen waar je alleen maar van kon dromen! Bestemmingen geleerd en bekend uit studieboeken en reisgidsen spraken tot de verbeelding, kwam dit uit met de werkelijkheid?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 187
  Uitgeverij : SteerYourBusiness
  ISBN : 9789090316413
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  Een reisverslag in columns!
 • Reviews (8,3 uit 3 reviews)

  26-03-2019
  Lekkere wegdromer
  Een heerlijk boek om even je gedachten van de dag van je af te zetten en je laten meenemen op een mooie reis met René en Brigit. Een luchtig geschreven verslag vol met avonturen van de mooie reis met hun zeilboot!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  16-03-2019
  Top boek!
  Voor ons zo herkenbaar na t zeilen van een rondje Atlantic maar dit gaat veel verder. Zo krijg je een betere indruk van het leven op een boot. Ook leuk voor niet-zeilers. Leuk geschreven en leest lekker weg.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  13-03-2019
  BOXTELSE Brigit Steer, BRENGT TIJDENS WERELDREIS BOEK UIT!
  BOXTELSE Brigit Steer BRENGT TIJDENS WERELDREIS BOEK UIT. Brigit Steer verliet vier jaar geleden huis en haard en verruilde haar bestaan aan wal voor een leven op de wereldzeeën. Samen met haar partner Rene de Jong ging ze haar droom achterna; de prachtige oceanen bevaren en het ontdekken van verre idyllische eilanden. Na 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de reisbranche, was het nu haar beurt om de meest sprookjesachtige bestemmingen zelf te kunnen ervaren. Over haar avonturen schreef ze jarenlang columns voor Mooiboxtel.nl. In ' COLUMNS VANUIT DE KUIP' neemt Brigit de lezer mee naar haar nieuwe leven aan boord van SY Blue Spirit op reis. Een bestaan waar sommige slechts van kunnen dromen; maar Brigit en René waagden de sprong en lieten hun wensen uitkomen. Van elk verkocht boek doneert Brigit 1 euro aan organisaties die zich inzettten voor het schoonmaken en schoonhouden van de oceanen. Chapeau voor onze voormalig presentatrice :)


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Onze buren en een aantal zeilvrienden varen het eerste stuk met ons mee.... Wij doen het rustig aan, maar de sluiswachter blijft maar roepen:'Blue Spirit invaren!, Blue Spirit, invaren! Wij snappen het niet, maar voldoen toch maar aan zijn verzoek. Dan zien we al onze zeilvrienden op de sluis staan met een groot spandoek 'wij wensen Blue Spirit een behouden vaart op wereldreis!' ! Tranen glijden over onze wangen, hoe tof is dit! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen