Niet leverbaar

×

€ 23,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Compleet handboek Inmaken

Erika Casparek- Türkkan • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten zijn er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken, drogen en fermenteren.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 202mm x 259mm
    Aantal pagina's : 144
    Uitgeverij : Centrale Uitgeverij Deltas
    ISBN : 9789044758061
    Datum publicatie : 06-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen