€ 39,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Continuous Everything een introductie

Bart de Best • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met dit boek in de hand heeft u goed overzicht wat Continuous Everything inhoud en tevens een geeft deze uitgave een goede introductie van haar aspecten.

  Continuous Everything is de verzamelnaam van alle Continuous ontwikkelingen die er momenteel gaande zijn in de DevOps wereld. Door deze onder één noemer te laten vallen kan er structuur worden aangebracht aan de individuele ontwikkelingen en kunnen op basis van patterns best practices worden gedefinieerd. Het begrip ‘Continuous’ omvat de termen: outcome driven development, incrementeel & iteratief werken, waste reductie door een Lean aanpak, holistisch werken door people, process, partner & technology in de scope mee te nemen en continue aandacht te geven aan een op te leveren product of service in de hele levenscyclus vanuit een end-to-end benadering. Dit boek is een introductie van Continuous Everything aspecten te weten: Continuous Planning, Continuous Design, Continuous Testing, Continuous Integration, Continuous Deployment, Continuous Monitoring en Continuous Learning. Voor elk Continuous Everything aspectgebied wordt behandeld wat de basisconcepten zijn, wat de definitie is, wat de op te lossen problemen zijn en worden de belangrijkste modellen besproken. Met dit boek in de hand heeft u goed overzicht wat Continuous Everything inhoudt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 206mm x 290mm
  Aantal pagina's : 108
  Uitgeverij : Leonon Media
  ISBN : 9789491480270
  Datum publicatie : 08-2023
 • Inhoudsopgave
  Introductie van de volgende aspecten: - Continuous Planning - Continuous Design - Continuous Testing - Continuous Integration - Continuous Deployment - Continuous Monitoring - Continuous Learning
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar5-6 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen