Niet leverbaar

×

€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Creeer je eigen droom huis

} Françoise Coffrant • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Het eigen huis is voor de meeste mensen dé plek waar ze tot rust kunnen komen na een dag van inspanning. Het biedt veiligheid, warmte, licht en ruimte om met familie en vrienden te ontspannen. Toch is niet iedereen even tevreden met zijn huis. Verbeteringen worden maar al te vaak op de lange baan geschoven.

  Waarom uw huis niet nù optimaliseren naar uw eigen wensen? Een investering in uw huis levert u dagelijks plezier. En met wat creativiteit en handigheid hoeft dat niet eens zoveel te kosten. Het kan u zelfs meerwaarde opleveren zodra u uw huis ooit weer verkoopt!

  In dit boek vindt u tientallen tips en adviezen voor het creëren van uw eigen droomhuis, zonder eerst de loterij te hoeven winnen. Onderverdeeld in vijf hoofdstukken, wordt u wegwijs gemaakt in de verschillende mogelijkheden tot huisverbetering: muren bepleisteren, vloeren betegelen of parket leggen, uw zolder tot luxe loft ombouwen, uw tuin optimaal inrichten en sfeervol maken. Of eindelijk eens schoon schip maken door inventieve kasten in uw huis toe te passen waardoor een zee van ruimte en opgeruimdheid ontstaat!
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 204mm x 265mm
  Aantal pagina's : 365
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789036625784
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen