€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Crowd Power, de transcripts deel 2

Martijn van Staveren en Arjan Bos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In het internet tv-programma Crowd Power dat live te volgen is, gaan Arjan Bos en Martijn van Staveren in samenwerking met het publiek, met de kracht van ons oorspronkelijk potentieel als mens aan het werk.

  Martijn herinnert zich meer dan 500.000 jaar uit de toekomst te komen en zegt dat het een heel belangrijk onderwerp is om te beseffen dat de Mensheid onder een voortdurende surveillance staat van buitenaardse, interdimensionale beschavingen. Enkele daarvan hebben volledig grip op de Aardse ontwikkelingen en houden de Mensheid in een psychische gijzeling. Andere goedgezinde beschavingen begeleiden de Aardse ontwikkelingen om de Mensheid te ondersteunen naar haar volgende bewustzijnsverruiming.

  Onderwerpen als liefde, gezondheid, de maan, oorspronkelijke vermogens van de Mens, mind control, geld, eigen kracht en vele andere passeren in geheel nieuw licht de revue. ‘Het is nú de tijd hierover openlijk te spreken, zodat ieder mens een eerlijke kans krijgt het pad van de werkelijke eigen ontwikkeling te volgen’, zegt Martijn.

  Als mensen zijn we met elkaar en onze herkomst verbonden en tijdens de bekrachtigingen word je uitgenodigd om, in vrijheid, door gezamenlijke waarneming en opdrachten, de authentieke kracht van de mens te (her)activeren. Vanuit respect, wordt er in onszelf beweging gebracht in thema’s die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn.

  Een aanrader voor iedereen die echt durft te kijken naar onze werkelijkheid en met de kracht van waarneming, zijn/haar creatiekracht en zelfbeschikking aan te zetten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 470
  Uitgeverij : Stichting Earth Matters
  ISBN : 9789078500063
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  Crowd Power 11 | Techniek, mind control en oorspronkelijk leven | Deel 1
  Crowd Power 12 | Techniek, mind control en oorspronkelijk leven | Deel 2
  Crowd Power 13 | Geluk, oorspronkelijk leven en bekrachtigen van jezelf
  Crowd Power 14 | Healingtechnieken 1
  Crowd Power 15 | Healingtechnieken 2 & voeding
  Crowd Power 16 | Pshychische gezondheid
  Crowd Power 17 | Fysieke gezondheid
  Crowd Power 18 | De zin en onzin van spiritualiteit
  Crowd Power 19 | Goeroe of op eigen kracht?
  Crowd Power 20 | Geld, uitwisseling en dankbaarheid
  Crowd Power 21 | De Aarde en de natuur
  Crowd Power 22 | Het inzetten van de collectieve, oorspronkelijke hartskracht
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Arjan: Welkom bij Earth Matters TV, dit is Crowd Power. De uitzending van vandaag heet “Techniek, mindcontrol en oorspronkelijk leven”. Dat zijn weer hele mooie onderwerpen, Martijn.

Martijn: Zeker, dat klinkt veelbelovend. Van harte welkom vandaag 10 maart 2016. Dat zeg ik er maar even bij, want over 10 jaar zijn deze documentaires goud waard. Goh, daar hadden ze het nog over mindcontrol, tegenwoordig krijg je onderwijs op de lagere school over wat mindcontrol is. Nou die kant gaan we uit.
Van harte welkom en we maken er een hele mooie uitzending van.

Arjan: Gaan we zeker doen. De thema’s zijn aangedragen door Raymon (zoon van Martijn) overigens, samen met heel veel andere vragen. We zijn heel blij met jullie input, want eigenlijk maken jullie het programma. Dus “de techniek” staat voor vandaag op het programma en die hebben we verdeeld in vijf secties. En eigenlijk kunnen we maar een heel klein tipje van de sluier op lichten, want het is een gigantisch veld.
We hebben het verdeeld in wat nu voor ons beschikbaar is - waarin we een keuze hebben of we het wel of niet gebruiken - en wat er voor ons in de nabije toekomst beschikbaar is - waar we ook een keuze in hebben. Ook de programma’s die over ons uitgerold worden, waar we geen keuze in hebben. Dan nog techniek met betrekking tot voedsel, techniek met betrekking tot het lichaam. En ook de invloed van de Matrix en [van] ons cyber-biologisch lichaam op ons bewustzijn.
Dat is een gigantisch spectrum, dus laten we maar gelijk beginnen.

Martijn: Het klopt natuurlijk ook wel dat we daar over gaan spreken, want we bouwen dat ook al echt met elkaar op, met al die onderwerpen die de revue passeren en ook eigenlijk wat er allemaal in Nederland besproken wordt. Overal, want we zijn overal met elkaar over deze onderwerpen in gesprek. En ook al zitten daar verschillen in en zelfs tegenovergestelde situaties. Ja we bouwen het op en het is fijn dat we nu over deze onderwerpen gaan spreken.

Arjan: Ja.

Martijn:En wellicht is het wel het belangrijkste om daar het dwarsverband in te zien. In de huidige werkelijkheid, maar ook in relatie tot ons bewustzijn.
Ik ben heel blij dat we dit nu gaan aanstippen.

Arjan: Ja, we hebben er allemaal mee te maken en het is goed om er wat meer van af te weten. En waar we zeker ook allemaal mee hebben te maken zijn de smartphones en de laptops. Dat is eigenlijk niet meer weg te denken. Via Edward Snowdon weten we eigenlijk allemaal dat we afgeluisterd worden, dat alle e-mail e-mails worden gelezen, dat alle whats appjes real time gaan en onze GPS locatie, à la minute weet je waar iedereen is.
Je noemde laatst een verschil tussen de chip van een oud mobieltje en de chip van een smartphone. Kun je daar iets over zeggen, over het verschil daartussen? Want beide zijn GPS traceerbaar, beide hebben sms en met beide kun je een telefoongesprek voeren en die worden ook met de oude chip afgeluisterd en doorgegeven. Wat is dan zoveel verschil met de nieuwe smartphone?

Martijn: Nou verschil tussen de nieuwe chip-technologie is …... en dat zit hem niet alleen in de chip, daar gaan we gelijk al beginnen, een héél verhaal daar omheen.
Op deze aarde is een artificieel netwerk geïnstalleerd en dat is al vanaf 1983 operationeel. En dat is Skylab, daar kunnen mensen het opzoeken. Skylab is het eerste Europese en Amerikaanse ruimtevaartlaboratorium dat gelanceerd is, waar allerlei proeven werden gedaan, wetenschappelijke proeven, technologische proeven. Skylab werd al voorzien door gigantische zonnepanelen van honderden meters doorsnee. Nou als je tegenwoordig een 12 stuks op je dak hebt liggen, dan heb je het gevoel dat je iets heel nieuws hebt. Goed, dat is bij deze ook ontzenuwd.
En in die spacelab-periode zijn er allerlei ruimtewandelingen gemaakt. Satellietsystemen gelanceerd die in een soort netwerk met elkaar functioneren om met zelflerende, artificiële chips te kunnen communiceren, waar zich dat ook bevindt in dat netwerk. En dat is een gigantisch programma. En dat is ook nog gelaagd. Dus het zijn wetenschappelijke programma’s; het zijn ook echt wetenschappers die in dat programma hebben meegedraaid. Vervolgens zijn die programma’s afgesloten. En dan is het uit beeld, dan is het officieel gesloten en dan krijg je allerlei andere richtingen. En zo is dat hele programma uitgerold.

Arjan: DARPA?

Martijn: DARPA heeft daar mee te maken. (Defense Advanced Research Projects Agency)
DARPA heeft daar mee te maken, [maar] dat is niet in de eerste serie maar in de derde serie geweest. DARPA heeft daar hele strikt militaire doelstellingen in. Logisch dat hoort echt bij DARPA. Maar wat er gebeurd is, is dat er een netwerk is gebouwd om te kunnen functioneren als een artificieel schild dat op elk moment van de dag kan interacteren met chips die dus ook zelflerend zijn. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen