€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Cuba & Cees

Cees Kramer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een reis door Cuba van oost naar west. Dwars door een land vol historie en geschiedenis, muziek, sigaren, oude auto's, natuur, mojito's en vooral een bijzonder volk; Cubanen. Reis en lees mee met een bereisd stel tijdens een trip door één van de meest bijzondere landen van de wereld.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 213
  Uitgeverij : Cees Kramer
  ISBN : 9789464432305
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  Een reis door Cuba van oost naar west. Dwars door een land vol historie en geschiedenis, muziek, sigaren, oude auto’s, natuur, mojito’s en vooral een bijzonder volk; Cubanen. Reis en lees mee met een bereisd stel tijdens een trip door de één van de meest bijzondere landen van de wereld.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Als enige toeristen zijn wij toch enigszins een bezienswaardigheid en duurt het niet lang of een Cubaan maakt zich los van een tafel. Hij loopt naar mij en brengt zijn hoofd vlak bij mijn rechteroor.
“Señor, mag ik even dansen met je vrouw?”
Hiervoor heb ik haar vertaling niet nodig, ik snap deze. Zijn gebaren helpen er overigens wel bij. Verrast door deze, toch wel keurige werkwijze, wil ik absoluut niet degene zijn die zijn muzikale dansmiddag vergalt.
“Tuurlijk mag je met haar dansen, zij vindt dat ook hartstikke leuk”.
Ik ben genoodzaakt om zijn vraag in Engels te beantwoorden maar onder begeleiding van een uitnodigende armzwaai snapt hij precies wat ik bedoel.
Stoïcijns negeer ik de boos kijkende ogen van Manu en doe net of haar woedende blik niet voor mij bestemd is. Snel vraag ik nog wel even of ze de fotocamera wil achterlaten. Tenslotte heeft het thuisfront ook behoefte aan informatie. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen