€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Cutapple

Andy Van Gestelen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Cutapple kent het concept liefde. Het kruipt door zijn aderen. Hij is dé expert. Zo staat het op zijn master diploma, 'magna cum laude'. Hij is de man die altijd raad weet, als het liefdeskalf in menig relatie al half verdronken is. Soms komt hij met een oplossing op de schoolse manier maar hij durft ook extreem 'out of the box' te denken. Hij is een meer dan succesvol relatie- en sekstherapeut.

  Alleen... op privé vlak schijnt het hem maar niet te lukken om het geluk van de liefde te vinden. In zijn angst om gekwetst te worden, sluit hij zich af voor zijn liefhebbende medemens. Hij heeft reeds veel te veel miserie op zijn sofa gehad.

  Enkel zijn onderdanige, veel jongere en bovendien bloedmooie huisgenote, Moonflower, kan enigszins doordringen tot zijn vesting der kwetsbaarheid.

  En dan kruist Saartje, Cutapple's pad en ook Elsje, vooral Elsje dan, de nieuwe buurvrouw. Zij heeft een behoorlijke impact op hem. Elsje sloopt zijn inderhaast opgetrokken muren en beroert dat wat hij tot dan toe in de diepste krochten van zijn ziel heeft weggestopt.

  Zal Cutapple van de ware liefde kunnen proeven of blijft hij als een gekwetst vogeltje achter in oneindige eenzaamheid?
  Zal hij, als de ware liefde zich uiteindelijk aanbiedt, deze überhaupt herkennen of is hij er, met het verstrijken der tijd, stekeblind voor geworden?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 292
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789082886405
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 2 reviews)

  27-06-2018
  Veelbelovend schrijver, mooi debuut
  Fantastisch boek met een beklijvend einde. Het verhaal leest vlot. Mooi geschetst verhaal over de liefde Meeslepend verhaal met een filosofisch tintje, fantasierijk en bovendien ook nog eens grappig

     leest vlot
     grappig

  Geplaatst door uit Antwerpen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  22-06-2018
  Veelbelovend Debuut
  Fantastisch boek met een beklijvend einde. Het verhaal leest vlot. Mooi geschetst verhaal over de liefde

     grappig, meeslepend, erotisch,

  Geplaatst door uit Bornem BElgië , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik keek op mijn horloge. Het bleek al behoorlijk laat. Ik stelde voor om een taxi op te bellen. De dames hadden gelukkig geen bezwaar. Een half uur later, zo rond kwart over twee, zaten we op de achterbank van de Uber wagen op weg naar huis. Harold en Mel hadden uitgebreid afscheid genomen en besloten om nog wat langer te blijven.
Saartje lag met haar hoofd op Moonflower's schouder. Moonflower op haar beurt, keek met een dromerige blik naar buiten. Regendruppels streepten het raampje waardoor ze keek. Haar mooi geboetseerde, jeugdige gezicht reflecteerde in de zijruit van de auto. Keer op keer flitste haar silhouet op. Heel even maar, een fractie van een seconde of zo, bij het passeren van een volgende lantaarnpaal. Door het stroboscopische effect kreeg het in tijd en ruimte bevroren beeld een wat onwezenlijke indruk. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen