€ 11,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Daarheen, kleine Egel!

Anne Vree • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Egels moeder heeft het te druk om hem van school op te halen. Ze geeft Egel een kaart, waarmee hij alleen de weg naar huis moet vinden. Maar onderweg raakt Egel de kaart kwijt. Prentenboek met felgekleurde illustraties en tekst met aanwijzingen voor interactief voorlezen. Vanaf ca. 4 jaar.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 26
  Uitgeverij : Anne Vree
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,6 uit 8 reviews)

  19-02-2019
  Leuk en mooi voorleesboek voor peuters
  Het is een leuk en spannend verhaal met veel ruimte voor fantasie door de mooie grote illustraties. Mijn zoontje van 3 krijgt er geen genoeg van om over de egel te lezen.

     Fantasierijk
     Mooi vormgegeven

  Geplaatst door uit Beekbergen
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  01-11-2018
  Leuk voor peuters
  Ik zeg .....kopen! Mijn peuters op de peuteropvang vinden het een geweldig boek! De kleintjes snapten het ook niet waar die kaart nou gebleven was, spannend hoor, en de oudere peuters zaten met hun hand voor de mond om het niet te verklappen.


  Geplaatst door uit Hattemerboek
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  01-11-2018
  Erg leuk
  Leuk en grappig! Ik heb de hardcopy versie en is leuk om voor te lezen. Ons zoontje krijgt er geen genoeg van!


  Geplaatst door uit Dalfsen
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  01-11-2018
  Nationale voorleesdagen
  De schrijfster heeft dit verhaal voorgelezen in mijn klas (groep 1) tijdens de Nationale Voorleesdagen. De kinderen hebben genoten en mijn collega ook! Mijn dochter zit ook in de groep en kon het verhaal helemaal navertellen aan het einde van de dag! Het heeft indruk gemaakt!


  Geplaatst door uit ‘s-Gravendeel
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-11-2018
  Een echte aanrader
  Het boek is heel leuk en de opbouw van het verhaal is heel goed. Hierdoor wordt je meegenomen in de wereld van de kleine Egel en dit maakt het boek heel boeiend, je wil door blijven lezen. Ik vind de schrijfstijl van de schrijver ook heel goed. Ze beschrijft niet te veel details en stelt goede vragen. Dit vind ik altijd lekker lezen. Een echte aanrader!


  Geplaatst door uit Zwolle
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  01-11-2018
  Officiële recensie van het NBD Biblion
  Als de school uit is, moet Egel alleen naar huis, omdat zijn moeder het te druk heeft om hem op te halen. Ze heeft hem een kaart meegegeven, maar door de wind raakt Egel de kaart kwijt en verdwaalt hij. Aan een uil en een slang vraagt hij de weg, en als hij in een donkere grot bij een beer is, hoort hij zijn moeder roepen. Dan blijkt dat de kaart de hele tijd al op de stekels op zijn rug zit. Eenvoudig uitgegeven prentenboek. De paginagrote illustraties met wisselend perspectief zijn opgebouwd uit grof geschilderde, grote vlakken in felle kleuren en soms overdreven expressief qua gezichtsuitdrukkingen. Tussen de tekst staan (in een ander lettertype) voorleesaanwijzingen en vragen, bedoeld om op "sleutelmomenten' interactief voorlezen te bevorderen. De aanwijzingen zijn erg voor de hand liggend, elke goede voorlezer zal dat uit eigen beweging doen. Maar dat geldt misschien niet voor de minder ervaren volwassenen en ouders voor wie het boek mede bedoeld is. Achterin wordt vermeld dat het project tot stand is gekomen met (jeugd)specialisten van de Bibliotheek Rotterdam en getest is met vrijwilligers van de VoorleesExpress. Goed bedoelde uitgave, maar voor die vrijwilligers zijn er betere prentenboeken die ingezet kunnen worden. Vanaf ca. 4 jaar. Mede naar gegevens van Toin Duijx


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 7 uit 10


  01-11-2018
  Mooi boekje
  Naast Boer Boris het favoriete (voor)leesboekje. Mooie illustraties bij een leuk verhaal.


  Geplaatst door uit Ermelo
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  01-11-2018
  Super leuk kinderboek
  Erg leuk boek, ons zoontje van 2,5 jaar is er helemaal weg van! Mooie illustraties en echt een leuk en (voor kinderen) een spannend verhaal! Echt een aanrader!

     Spannend
     Mooi vormgegeven

  Geplaatst door uit Puttershoek
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 11,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Kopieer deze link en plak hem in uw browser om de illustraties te bekijken: https://tinyurl.com/kleine-egel ×
SERVICE
Contact
 
Vragen