€ 39,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dansen met je ziel

Holisme: ziel, lichaam, geest en ego

Carla Knorren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Leer jezelf kennen door te dansen met je ziel. Dit is een set: een boek over holisme en 74 inzichtkaarten verpakt in een luxe geschenkdoos.

  Het is de bedoeling om je door middel van de kennis uit het boek en de kaarten een dans door de levensboom te laten maken. De set is interessant voor iedereen die op een hele nuchtere manier, maar wel met verrassende diepgang (hernieuwde) kennis zoekt van het spirituele. Door het lezen van het boek en het spelen met de kaarten leert men zichzelf op verschillende manieren beter kennen en kunnen zij hun eigen kwaliteiten makkelijker zien.”

  In het boek wordt op een nuchtere en diepgaande manier uitleg gegeven over holisme.
  Holisme is een begrip dat vooral kijkt naar de onderlinge verbanden van alles. Holisme staat ook voor het fysieke lichaam, de mentale geest, het emotionele ego en de spirituele ziel. Daarnaast zijn er ook meerdere onzichtbare invloeden die werkzaam zijn in de energie van de holistische mens, namelijk universele energieën die ook uitlegt worden.

  De kaarten laten je spiegelend zien uit hoeveel ‘ikjes’ jij bestaat, hoe je die ‘ikjes’ samen kan laten werken. De set helpt je om jezelf te spiegelen en is geschikt voor iedereen die het aandurft om zichzelf echt te leren kennen.
  Door de vragen bij de kaarten wordt je getriggerd om na te denken en kun je tot inzichten en prioriteiten komen die nog niet helder waren. En kan je opnieuw je perspectief van keuzes en tevredenheid gaan maken of bijstellen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 244
  Uitgeverij : Carla Knorren
  ISBN : 9789090351124
  Datum publicatie : 01-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 5 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  15-07-2022
  Carla laat je dansen met je ziel
  Het boek Dansen met je ziel is heel fijn wanneer je net begint op je spirituele pad. Maar ook voor de gevorderde ‘bewandelaar’ is het fijn om wat meer achtergrondinfo te lezen. De prachtig geillustreerde kaarten zijn een mooie toevoeging en kunnen je op weg helpen wanneer je het pad even kwijt bent of een steuntje in de rug nodig hebt.

     Uitgebreide achtergrondinformatie
     Prachtig geïllustreerde kaarten

  Geplaatst door uit Woerden , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  13-07-2022
  Kaarten met inzicht en humor
  De kaarten die horen bij het boek 'Dansen met je ziel' zijn allereerst prachtig vormgegeven. Met eigen schilderijen en afbeeldingen die een heel eigen symboliek hebben. Daarnaast integreren deze kaarten en het bijbehorende boek ook heel bijzonder allerlei verschillende spirituele inzichten en ideeën. Daarom zijn ze dus echt iets nieuws en interessant ook voor mensen die al veel spirituele kennis en ervaring hebben. En natuurlijk voor mensen die wel interesse hebben en nieuwsgierig zijn, maar er nog niet zoveel van weten. Zelf gebruik ik de kaarten om mij te helpen keuzes te maken en mezelf richting te geven. Ik ervaar ze als mooi en verrijkend en de uitleg van Carla als inzichtelijk en soms ook gewoon grappig! En dat mag wat mij betreft wel wat meer, humor in spiritualiteit.

     Mooie vormgeving
     Iets nieuws
     Vrij veel kennis en inzichten
     Kan overweldigend overkomen

  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  11-07-2022
  Aartsengel Michaël
  Met toestemming van vriendin Truus, mag ik dit met je delen: Lieve Carla, het volgende wil ik met je delen: Al weer een tijdje gelden sprak ik mijn vriendin H. Zij volgt een opleiding angelogie bij Patty Harpenau en Janosz. Allemaal uitermate boeiend. Ik vertelde het één en ander over mijzelf aan H en zij raadde mij aan de hulp in te roepen van aartsengel Michaël en Uriël. Nu vond ik het aanroepen van twee aartsengelen wat hebberig, dus ik heb mij de afgelopen tijd gericht tot Michaël. Vandaag gebeurde er iets waarop ik min of meer naar aartsengel Michaël schreeuwde: ‘Waar blijf je nou, ik heb je heel hard nodig!’ Vanmiddag heb ik me wat tijd voor mijzelf toegeëigend en luisterde naar een video van H.F. Ik lag daarbij ontspannen op de grond en had jouw kaarten op mijn romp gelegd met de gedachte dat mijn energie dan in die kaarten zou komen en ik de kaart zou trekken die op dit moment mij de boodschap brengt die ik nodig heb. De kaart die ik trok staat op bladzijde 165 van jouw boek. Zoek en verwonder! Ik ben diep geraakt en moet deze samenloop van omstandigheden nog goed tot mij door laten dringen. Zo ontzettend bijzonder….. Liefs en mooi weekend. Truus Lieve Truus, Ik las je apje in de supermarkt en moest moeite doen om niet vol te schieten. Tja, dat je de kaart aartsengel Michaël trok, lieverd ik ben niet verbaas, je hebt haar geroepen, dus komt ze!! Van de mensen dier met de set ‘bezig zijn’ krijg ik zulke mooie reacties terug. En dat maakt mij weer super blij en trots. Geniet van de hulp, steun en liefde van aartsengel Michaël en ongetwijfeld heeft zij aartsengel Uriël om hulp gevraagd omdat Michaël vooral liefde is terwijl Uriël veel meer praktisch is, die kennis heeft van lot en karma. Kijk maar op bladzijde 173. Mocht jij de engelencode ooit willen lopen bij mij, laat het weten. Geniet van de hulp uit de hemel en ik wens je een prachtig weekend. Dikke knuf en veel liefs Carla


  Geplaatst door uit Ermelo , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  02-07-2022
  Prachtig en inspirerend boek
  Dit boek is voor mij een eerste kennismaking met spiritualiteit op deze wijze. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse in dit onderwerp. Dankzij dit laagdrempelige boek heb ik op een fijne manier meer kennis opgedaan over holisme en spiritualiteit. Het komt als een prachtig pakket binnen, dat is al een cadeau op zich! De kaarten zijn mooi vormgegeven, het gebruik ervan wordt goed uitgelegd in het boek. Aanrader!


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  16-06-2022
  Samenhang
  Carla legt de puzzel die ik al jaren aan het puzzelen ben Ik kijk naar het overzicht en de stukjes vallen een voor een op hun plek en het beeld wordt zichtbaar. Ik zie nu de samenhangen voor me die ik al heel lang intuitief voel. Zo fijn om die nu op een kleurrijke plaat in mijn handen te hebben - tastbaar - uitlegbaar ook aan anderen die ik onderweg tegenkom. Het levert boeiende gesprekken op met diepgang en nieuwe gezichtspunten. Carla geeft verbanden weer - maakt verbindingen vanuit een groot overzichtsperspectief - en tegelijkertijd legt ze alles heel helder, aards en toegankelijk uit. Als ik haar boek lees lijkt het soms of ze het naast me zit te vertellen. Ik geniet van de kleuren op de kaarten, zo rijk, helder, overvloed. Fijne kaarten om in mijn handen te hebben. Ik trek een dagkaart en zet die dan op een plek waar ik m vaak zie en neem zo het thema en de aanreiking mee mijn dag in. Een echt geschenk aan de wereld - ik kan het iedereen aanraden, zeker in deze tijd - ben jij klaar om dit geschenk te ontvangen? Langzaam pak ik de vele lagen uit die er in de kaartenset zitten. Laag voor laag op ontdekkingsreis, aangeraakt in zoveel facetten van mezelf, sommige bekend, andere vergeten, weggeschoven, mogen afgestoft worden. Dingen die ik eerder onbewust voelde worden nu benoembaar krijgen woorden en vallen op hun plek. Ik voel me gesteund mijn innerlijk weten zo bevestigd te zien. Dank je wel lieve Carla!

     Helder en kleurrijk

  Geplaatst door uit Brabant , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 39,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen