€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De beste seks heb je na je 50ste

Rob Schipper • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dokter Rob Schipper merkt in zijn praktijk dat kennis over seks bij veel ouderen ontbreekt. Daarom schreef hij 'De beste seks heb je na je 50ste': een voorlichtingsboek over seks op latere leeftijd, waarin hij uitlegt hoe er vroeger over seks werd gedacht, wat seks met je lichaam en geest doet, en hoe je om kunt gaan met de fysieke ongemakken die horen bij het ouder worden.

  Wist u dat seks de kans op hart- en vaatziekten, incontinentie en dementie verlaagt? En het is nog goed voor je relatie ook. Maar wat betekent chemotherapie voor je seksleven? En wat als je ‘m niet meer omhoog krijgt? Dokter Schipper bespreekt deze en andere onderwerpen vanuit zijn jarenlange ervaring aan de operatietafel en met waargebeurde voorbeelden uit zijn spreekkamer.

  In 'De beste seks heb je na je 50ste' staat serieuze informatie over seks na je vijftigste, maar het is ook met een knipoog geschreven. Want seks is niet alleen iets voor jonge mensen; ook na je vijftigste kan je van seks genieten. Sterker nog: de beste seks heb je pas ná je vijftigste… maar daar moet je wel wat voor doen!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 141mm x 199mm
  Aantal pagina's : 195
  Uitgeverij : Vesper Publishing
  ISBN : 9789083186696
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  1. Hebben oudere mensen seks? 2. Wat is seks? 3. Seks door de eeuwen heen 4. Hoe werkt het eigenlijk bij de vrouw? 5. Hoe werkt het eigenlijk bij de man? 6. Zin in seks 7. Het orgasme 8. Seks is goed voor lichaam, geest en relatie 9. Wat verandert er in je lichaam rond je 50ste? 10. Wat als het niet lukt?
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen